• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.05.2022

16:50

DEJAN DRAGOJEVIĆ OTKRIO MRAČNE TAJNE PORODICE MUJIĆ! Eminu optužio za kriminalne radnje, a evo šta je rekao o Dalili!

printscreen

Rijaliti

DEJAN DRAGOJEVIĆ OTKRIO MRAČNE TAJNE PORODICE MUJIĆ! Eminu optužio za kriminalne radnje, a evo šta je rekao o Dalili!

Podeli vest

Dalila i Dejan Dragojević žestoko su se posvađali na samom početku emisije "Gledanje snimaka"

Tok svađe Dejan Dragojević je započeo jezivih porodičnih detalja iz Daliline porodice.

- Tu devojčicu koja se spominje i dan danas traže. Tada je imala šest godina da je čuva, ali pošto je bila takva kakva jeste, ona je odvela u dom. Njena majka je bila loša, imala je brak iza sebe, ostavila je dete... Njena rođena majka je uzela to dete, kada je majka tog deteta poginula, da je čuva, ali su joj oduzeli - započeo je Dejan.

- Žena nije poginula, umrla je prirodnim putem! Lažeš! Kunem ti se, za ovo ćeš ispaštati! - vrisnila je Dalila Dragojević.

Foto: printscreen

Žestoka svađa Dalile i Dejana Dragojevića

- Kada je ona ostavila svog rođenog sina, dobila je zabranu! Ljudi su došli u kuću, uzeli ga iz ruku, jer nisu želeli da bude tu. Čovek je došao i uzeo dete! Taj sina nikada ne želi da je vidi! Kada sam bio u Beču, pitao me je prijatelj naš, da li sam išao da vidim tog sina, ja nisam ni znao ko je i onda mi je rekao da je to prvi sin njene majke! Ona je samo jednom probala da ga vidi, ali joj nikada nisu dali zbog svega šta je radila. Zbog bezobrazluka, ja mogu da pričam i o Baliću! Mogu da kažem i zašto ti se niko ne javlja, zašto su te svi izbegavali? Kada si ih ranije spominjala, napravila si im brdo problema, bila je i policija, sve si digla na noge! Njena braća, niko ne priča sa njom! - govorio je Dejan.

- Kada su dolazili momci, njen tata nije mogao da reaguje, jer su to veliki momci. Zašto bi njoj brat napisao 'ku*vetino idi kupi smoki', ako je situacija normalna. Meni su se svi javljali, njoj ne, niko neće da je vidi! Mene pozdravljaju svaki put! - nastavio je Dragojević.

Foto: Printscreen/You Tube

Dejan raskrinkao Dalilu

- Ko još ne želi da me vidi? - nervirala se Dalila.

- Postoji grupa koja traži malu Fatu! To je za izgubljenu decu, tamo se sve zna. Njena mama je bila izbačena na stranici gde su najveći prevaranti koji idu u inostranstvo i pljačkaju ljude i potkradaju invalide! Bila je okačena tamo kao upozorenje da je neko ne pozove da radi kod njih! Postoji Raza ili Razija koja zna sve o čemu pričam! Ona dođe u porodicu, uzima pare krišom, zato su je objavili, kao najvećeg prevaranta! Imam i dokaze, ja sam čak pravio i grupe kako bih je odbranio, svašta je tu bilo - dodao je Dejan Dragojević.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mija

pre 2 godine

Po čemu ste vi zaključili da je istina što je pričao ljugavi Dragojevič ?Kako baš sad da priča o Dalili i njenim koji su mu pružali lep život koji mu njegovi nisu pružali što je i sam reko još u Parovima Ljigavac je samo pokazo svoje pravo lice Da je manipulator pun zla i veliki folirant Pun pakosti i obojen svim bojama Niko ko ima dostojanstvo i karakter neče loše pričati o drugim pogotovo ne o nekom skim si bio/bila u braku i o porodici te osobe Dejan svaki dan se sve više otkriva svoje pravo lice FOLIRANT MANIPULATOR BEZ 1% čovječanstva Zašto je prešutio o sebi i svojim kad je Dalila pričala o njemu i njegovim Zašto ne prizna da je samovoljno promenio veru da bi se dokazao kod mestana i Dalilini ono što nije Dobra osoba Da je zbog Dalila preso u drugu veru kako se to pričalo i pisalo ne bi da pistala vezano o promeni vere On bi reko da ga je ona prisilila ili trazila od njega da promen veru Prezirala sam Dalilu zbog prevare Dejana sa Filipom a sad mi sve postaje jasnije Ona u njenu nije videla čoveka iskrena i sa karakterom On dokazuje ko je i po pitanju Aleks koju iskorištava zbog Rijaliti priče?

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija