• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/SrbijaDanas

15.05.2022

21:08

ON POSTAJE NOVI UČESNIK ZADRUGE?! Bivša rijaliti zvezda progovorila o ulasku u Belu kuću - haos u najavi!

printscreen/Tvin

Rijaliti

ON POSTAJE NOVI UČESNIK ZADRUGE?! Bivša rijaliti zvezda progovorila o ulasku u Belu kuću - haos u najavi!

Podeli vest

Iako je bilo najavljeno da se "Zadruga" neće više emitovati, uveliko se priča ko bi mogao ući u šestu sezonu popularnog rijalitija

Kaskader i bivši učesnik rijalitija Uroš Ćertić, aktivan je na društvenim mrežama, a na njegovom Instagram storiju mogao je da se vidi video poziv sa bivšom zadrugarkom Anom Spasojević.

Foto: Darko Cvetanović

Uroš Ćertić

Kako je Ćertić naveo, oni se poznaju još iz rijalitija "Parovi", a sad će se, po svemu sudeći, naći  u šestoj sezoni "Zadruge".

Foto: printscreen instagram

Uroš i Ana na video pozivu

Podsetimo, Uroš je nedavno gostujući u jednoj emisiji izrazio želju da bude učesnik šeste sezone i to sa nanogicom, budući da ga čeka zatvorska kazna koju će "odraditi" u kućnom pritvoru od godinu dana.

- Au, šta ću da im radim - rekao je Uroš tada i na taj način otkrio da verovatno pregovara sa produkcijom o ulasku u "Zadrugu 6", a budući da na storiju objavljenom stoji i znak "Z6" kao "Zadruga 6", ostaje nam da vidimo da li će stvarno biti učesnici šeste sezone "Zadruge" ili je nešto drugo u pitanju...

Podsetimo, Uroš Ćertić je nedavno bio u centru skandala zbog navodne afere sa voditeljkom "Slagalice", Marijom Veljković.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija