• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

16.05.2022

17:25

DALILINA MAJKA JE KOCKAR I BAVI SE KRIMINALNIM RADNJAMA Dragojevićkinoj drugarici pukao film, totalno RASKRINKALA Eminu Mujić!

facebook.com

Rijaliti

DALILINA MAJKA JE KOCKAR I BAVI SE KRIMINALNIM RADNJAMA Dragojevićkinoj drugarici pukao film, totalno RASKRINKALA Eminu Mujić!

Podeli vest

Irma Serjanić razvezala jezik o Dalilinoj majci!

Darko Tanasijević je ispitivao Irmu Serjanić o Dalilinoj majci u Šiša baru, a ono što je rekla o njoj zgranulo je mnoge.

- Ti znaš Dalilu, duže nego mi. Šta je od svega istina? - pitao je Darko Tanasijević.

Foto: Printscreen/You Tube

Sve što sam rekla za njenu majku bila sam u pravu. Ona je i sama priznala za abortus koji sam joj spominjala na početku. Bile smo u konfliktu, imala sam razloge da iznesem te stvari. Što se tiče njene majke i kriminala to je istina, radila je sa nedozvoljenim supstancima. Ona saliva stravu i zato verovatno Dejan nije ušao u stan. Majka joj je igrala aparate, to je istina i neću da lažem. Gadi mi se Dalila, gadi mi se i Dejan, oni su isti. Krpa našla zakrpu. Oni su se spojili po traumama i disfunkcionalnim porodicama. Moralo je da se zna šta će sa paricom i ko će da klima glavom. Njemu je odgovarala njena dominacija. Oni su meni isti, sa ove perspektive idealni su jedan za drugog - rekla je ona.

Foto: printscreen

Emina Mujić

- Je l' istina što je Dejan rekao da su iz Dalile isterivali đavola?

Foto: Printscreen/You Tube

- Verujem. Sama Dalila je rekla da je otac držao kafane. Sad kad su se orkenuli stvarima i počeli da forsiraju veru, svaka propagira isto. Koliko znam kad se uči ta rukija počneš da plačeš i bacaš se, pričaš nešto, a šta je Dalila pričala, to ne znam - objašnjavala je Irma.

- Ona je komentarisala odnos Dalile Dragojević i Anđela Rankovića.

Foto: Printscreen/You Tube

- Dalila se iskompleksirala što je majka neće. Šta joj je dostupno, to joj nije interesantno. Ona voli da pati na taj način. Oni su se našli. Kad je ušao odmah sam rekla šta se dešava, a ja sam primetila. On priča ono što njegova porodica hoće da čuje, a on je nešto drugo. On je zaljubljen, malo pre se prepucavaju sa pesmama i smeje se. Ne zna čovek šta da pomisli. Zašto ne uđe onda u vezu? Počinje nešto što ona smatra da je ljubav. Ona je donja, jer je neprihvaćena od njegove majke. Njoj odgovara Anđelo, jer je popustljiv, savetička priča joj puni ego - pričala je Sejranićeva.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija