• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

18.05.2022

07:20

ZADOVOLJILA ZOLU, PA SEKLA VENE ZA BEBICOM! Miljana Kulić imala nervni slom!

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

ZADOVOLJILA ZOLU, PA SEKLA VENE ZA BEBICOM! Miljana Kulić imala nervni slom!

Podeli vest

Miljana Kulić oralno je zadovoljila Lazara Čolića Zolu, a onda sekla vene za Nenadom Macanovićem Bebicom

Problematična Nišlijka u roku od samo nekoliko sati zamenila je di-džeja iz Dervente za preduzetnika iz Beograda.

Foto: Printscreen/You Tube

Miljana Kulić zadovoljila Zolu

Miljana je prvo oralno zadovoljila Zolu ispod pokrivača i klela mu se u večnu ljubav! Potom ga je iz čista mira optužila da je s njom samo zbog para i krenula da mu cepa garderobu i poliva ga vodom.
- Psihopato, prestani to da radiš! Dajem sve od sebe da nam bude lepo, mazim te i pazim, a ti opet praviš haos. Ukrstile su ti se oči, gledaš me kao da si luda! Ako ti ja ne valjam, vrati se Bebici - vikao je Zola i pokušavao da je odgura od svojih stvari, ali se ona borila s njim svom snagom.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

A onda su se posvađali... Miljana i Zola

Miljana i Zola su se vukli, grebali, štipali, pa je obezbeđenje moralo da ih razdvoji. Kulićeva je u nervnom rastrojstvu krenula rukama da razbija staklo na vratima i doziva Bebicu! Nastavila je s dramom, pa se kao malo dete valjala po podu i ispuštala životinjske urlike, sve dok Macanović nije dotrčao i počeo da je teši.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Miksi imala nervni slom


- Iseći ću vene! Lazar je sa mnom samo zbog para! Bebice, vrati mi se. Jedino me ti zaslužuješ - pričala je Nišlijika nakon nervnog sloma. Bebica joj je oprostio seks sa Zolom, pa je završio s njom u krevetu, gde su imali vrelu akciju. Kulićeva ga je potom nagovarala da pobegnu iz "Zadruge", pa su to i pokušali, ali im je obezbeđenje osujetilo plan.


POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija