• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

18.05.2022

17:13

MUČI GA NJENA PROŠLOST! Mateja i Mina progovorili o svom odnosu

printscreen

Rijaliti

MUČI GA NJENA PROŠLOST! Mateja i Mina progovorili o svom odnosu

Podeli vest

Mina i Mateja su došli o radijo "Amneziju", i progovorili o svom odnosu, kao i o tome šta njega najviše muči u njihovoj vezi

 Mateja Matijević i Mina Vrbaški koji su izneli kakav je njihov odnos i šta Mateju najviše muči kada je Minina proštlost u pitanju. Mina imala repliku na njegovo izlaganje, sa puno sete u glasu.

- Pričamo šta se desilo na žurki koja je bila fenomenalna. Hoćeš li nešto da kažeš Care?

- Ja sam hendikep napravio na žurki. Dalila i ja smo u izolaciji.

- Kako ste, kako provodite današnji dan? - upitao je Ša.

- Kul, lep dan, uživamo, sve je top - odgovorio je Mateja.

Foto: printscreen

- Nisi hteo da ulaziš u vezu, ono što si pričao svima nama. Da si mlad, da nisi spreman za vezivanje, da želiš da se posvetiš muzici. Nakon veze sa Anđelom, od jednom dolazi Mina. Zašto si težio da ne ulaziš u vezu? - upitao je Ša.

- Jesam sve vreme govorio da neću da ulazim u veze. I govorio sam da sam sveže izašao iz odnosa. Ulazi Mina, i nekon deset dana, nekeko spontano krećemo da se zbližavamo, da komuniciram. Ja polako krećem da je upoznajem. Dešavaju se žurke, mi se jesmo konektovaili. Videli smo da se poklapamo, da smo slične osobe - rekao je Mateja.

- Ja sam rekao da se neverovatno slični - dodaje Ša.

- Energija i sve je kliknulo. Ja sam se suzdržavao da se neke stavri ne dese, da me neko ne osudi. U određenom momentu sam se na silu sklanjao od nje - govori Mateja.

- Ja sam ga to pitala kada sam primetila da se sklanja od mene - dodaje Mina.

Foto: printscreen

- Postoji gomila stvari koja me i dalje muči. Mina zna da nas dvoje treba da obavimo mnoge razgovre kad-tad. Sada sam odlučio da uživam i to je to. Postoje neke stvari koje mene opetrećuju. Nekolicina odnosa koje je imala u kući i prošlost njena - rekao je Mateja.

- Samo da te pitam jedno. Kod tebe to teško ide. Ti si neko ko voli sebe najviše i nije ti se dešavalo do sada da si se totalno prepustio i totalno zaljubio. Da li si se zaljubio sada i prepustio? - upitao je Ša.

- Da mi nenormalno prija, jeste. Da sam se zaljubio, ne. Ja sam neko ko nikada nije stavio nikoga ispred sebe. Kada vidim da neke stvari mogu da budu loše po mene, ja se isključim, imam neki ram. Ja hoću da vidim ko je Mina napolju i kako ona funkcioniše. - odgovara Mateja.

- Znamo da imaš super odnos sa roditeljima. Šta misliš, da li su ikada sugerisali ko je za tebe, ko nije za tebe? Da li je Mina neko ko je za tebe?

Foto: printscreen

- Nikada mi se nisu mešali. Vezano za svaki moj odnos, oni kažu svoje mišljenje i kažu da li smatraju da li je to za mene ili ne. Ja ti kažem da nisu, siguran sam - odgovorio je Mateja.

- On je toliko dobar prema meni. Nikada mi ništa ružno nije rekao, ne mogu da ga poredim ni sa kim. I kada priča o meni, mene to ispunjava. Bude mi teško jer sam sama svesna svih stvari i verujem da sam promenila neke stavri i da sam durgačija i da nisam onakva kakva sam predstavljena. Zaljubljena sam u njega jako - dodaje Mina.

- Ja vidim da ti Mateja jako prija i ti kada kaže nešto, ja gledam šta treba da se spoji, spojiće se - dodaje Ša.

- Nije zaslužila da je ja ponižavam. Da se družimo, a da neću da uđem u vezu sa njom. U vezi smo i to je to - rekao je Mateja za sami kraj izlaganja.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU" U KOJOJ JE GOST KAĆA ŽIVKOVIĆ:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav potez! Svi poludeli zbog odluke Putina i Kima! Amerika i saveznici gore, ovako nešto dosad nisu doživeli!
ŠAH-MAT

Kakav potez! Svi poludeli zbog odluke Putina i Kima! Amerika i saveznici gore, ovako nešto dosad nisu doživeli!

SAD, Južna Koreja i Japan najoštrije osuđuju produbljivanje vojne saradnje između Pjongjanga i Moskve, uključujući kontinuirani transfer oružja iz Severne Koreje u Rusiju, čime se produžava rat u Ukrajini, krši više rezolucija Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija i ugrožavaju stabilnost i u severoistočnoj Aziji i Evropi, saopštio je Stejt department.

01.07.2024

05:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija