• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

19.05.2022

08:19

PRE TRI DANA SAM ZBOG TEBE BILA NA KIRETAŽI! Miljana podivljala pa Bebicu GAĐALA FLAŠOM I ISPREBIJALA GA! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

PRE TRI DANA SAM ZBOG TEBE BILA NA KIRETAŽI! Miljana podivljala pa Bebicu GAĐALA FLAŠOM I ISPREBIJALA GA! (VIDEO)

Podeli vest

Miljana Kulić nedavno je priznala da je trudna, pa je to demantovala. Međutim, istina je noćas izašla na videlo dok je Kulićeva tukla svog bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu

Miljana Kulić sinoć je podivljala jer je njen bivši dečko Nenad Macanović Bebica odlučio da ne želi više vezu s njom. Sve je počelo tokom emisije "Pitanja gledalaca" kada je Milan Milošević postavio pitanje za Bebicu:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Milljana napala Bebicu...

- Kakav je ukus Zole?

A na ovo je Macanović pobesneo:

- Glupost. Zbog toga se sve i dešava, ja mislim da će oni da se pomire, zato i držim tu distancu - rekao je Bebica.

- Ja sam jutros dala sve od sve da ga razdvojim od Miljane. Ne znam šta se dešava, ovakav mi se ne dopada. Znam da će da padne u depresiju. Vidim da nije spavao. Na Zolu ne bi smela ovako. Jutros mi je rekao samo da neće spavati, ali ga ona ne zanima. Miljan posle Zole mene šalje da zovem Bebicu. Ona ne primeti Bebicu kad Zola hože da bude sa njom - govorila je Dalila.

- Miljana ne može da podnese da nije centar pažnje. Ona njega ne voli i Bebica joj ne smeta, nego joj se nije svidelo što mu je bilo dobro dok ona nije bila tu - rekla je Sandra.

- Ne želim ovakav odnos, videću napolju - dodao je Bebica.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Miljana priznala da je bila na kiretaži

- Što se pomirio ovde sa mnom? - pitala je Miljana Bebicu, pa napravila novi haos.

- Što se smeješ, dok ja ludim ovde? Ja sam zbog tebe pre tri dana išla na kiretažu? Je l' znaš da ću glavu da ti smrskam? Ovde si pričao da sam trudna i odjednom nema priče o trudnoći. Kome se javljaš ti, šta je smešno?- uralala je Miljana dok ga je udarala, a nakon što je obezbeđenje sklonilo Bebicu u kupatilo, Kulićeva je počela da pravda svoje ponašanje:

- Ovakva sam zbog hormona. Ovo što se ovako ponašam u poslednja dva dana je jer sam pila tablete. On je hteo da zatrudnim, pričao je o detetu, a onda je odjednom prestao da priča o detetu- govorila je Miljana. 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija