Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.05.2022

17:33

DALILA SAZNALA ŠTA SU JOJ DEJAN I CAR RADILI IZA LEĐA! Drama u Šimanovcima - Dragojevićka na ivici da napravi neviđeli haos! (VIDEO)

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

DALILA SAZNALA ŠTA SU JOJ DEJAN I CAR RADILI IZA LEĐA! Drama u Šimanovcima - Dragojevićka na ivici da napravi neviđeli haos! (VIDEO)

Podeli vest

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a zadrugari su imali prilike da vide šta su Dejan Dragojević i Filip Car pričali iza Dalilinih leđa

Filip Car i Dejan Dragojević su organizovali momačko veče i šalili se na Dalilin račun, što se njoj uopšte nije svidelo, te je bila na korak da napravi neviđeni haos u Beloj kući.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila Dragojević saznala šta su joj Dejan i Car govorili iza leđa

- Meni ovo nije smešno uopšte, ne znam šta bih rekla, čula sam za ovo, nisam znala šta je bilo tačno, ali bolesno je. Izgledaju kao prijatelji, ja jedne strane sam srećna, jer jednog volim, a sa druge strane će biti čovek sa kojim sam bila pet godina. Ovo je bilo na moj račun, ja sam predmet sprdnje. Dejan nema ništa protiv Filipa, osećanja su mu prošla, i sada se smeje. Vidimo da Miki priča kako mu se život rasprao, ali u ovom videu vidimo da se nije raspao nikome život, batalite me te priče. Ja sam sebe krivila da sam grešna za ovo, ali sada više sebe ne krivim kao na početku, više mi nije žao ni jednog trenutka - govorila je Dalila Dragojević.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15