• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2022

11:45

GRUJA OSTAO I BEZ ŽENE I BEZ LJUBAVNICE! Zadrugar otkrio pravi razlog raskida sa Mimom, pa poručio: Osoba kao ona ne može da da se približi mojoj deci!

printscreen

Rijaliti

GRUJA OSTAO I BEZ ŽENE I BEZ LJUBAVNICE! Zadrugar otkrio pravi razlog raskida sa Mimom, pa poručio: Osoba kao ona ne može da da se približi mojoj deci!

Podeli vest

Nikola Grujić Gruja razveo se od supruge nakon što ju je prevario u "Zadruzi 5" sa Mimom Šarac

Iako je zbog Mime ostavio ženu, Nikola Grujić je ipak odlučio da ostavi i ljubavnicu Mimu Šarac, a sada je otkrio i razlog.

- Ja smatram da sam ravnodušan prema svojoj bivšoj ženi, ali video sam je posle osam meseci. Ona je bila na lekovima. Ne razumem zašto mi ne date da govorim - rekao je Gruja.

Foto: Printscreen/You Tube

Nikola Grujić progovorio o raskidu sa ljubavnicom Mimom Šarac

- Ma da sam na najtežim drogama znao bih da li imam emocije prema svojoj ženi - dodao je Ša.

- Da sam bio pri sebi, možda bih se i ja zaplakao - rekao je pevač.

- Evo pitam te kao brat, da li osećaš nešto prema njoj? - pitao je reper.

Foto: Printscreen/You Tube

Mima Šarac, ljubavnica Nikole Grujića Gruje

- Ne želim da više govorim ružno o njoj, ne želim da bilo kako nju komentarišem... Nisam hteo da pi*am po onome što smo imali, a sada neka uživa u sreći koju je odabrala. Smatram da ti ljudi koji su govorili da nemamo perspektivu, da su bili u pravu. Neko ko treba da se približi mojoj deci, ne može da se ponaša kao ona. Shvatio sam da baš zbog toga mi nikada ne možemo da budemo zajedno. Loše je što je čekala poslednju granicu, da ja izgubim sve, pa onda pokazala svoje pravo lice. Sve dok je bilo šanse da ja mogu da se pomirim sa ženom, ona me je držala pored sebe. Onog trenutka kada sam video svoju ženu, ona je okrenula priču, a znala je da više nemam nikoga - rekao je Nikola Grujić Gruja.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija