• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

29.05.2022

09:34

URAMIĆU CAREVU SLIKU, AKO MOJI VEĆ NISU Dejan prokomentarisao svađe Dalile i Cara, Dragojevićka zanemela!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

URAMIĆU CAREVU SLIKU, AKO MOJI VEĆ NISU Dejan prokomentarisao svađe Dalile i Cara, Dragojevićka zanemela!

Podeli vest

Dejan Dragojević je šokiran scenama koje njegova bivša supruga i Filip svakodnevno prave, pa ne čudi što se složio sa komentarom da Cara "treba da slavi kao slavu", jer mu je pomogao da uvidi "kakva je Dalila".

Sinoće se održala emisija "Pitanja novinara" gde su predstavnici sedme sile imali priliku da pitaju zadrugare sve što ih zanima. Darko Tanasijević je pozvao Dejana Dragojevića kako bi prokomentarisao odnos njegove bivše žene i Filipa Cara, kao i jezive svađe koje su Dragojevićka i Filip imali pre nekoliko dana.

Foto: Printscreen/You Tube

- Možeš li da prokomentarišeš ovu situaciju sa Dalilom i Carem, kao i njegov komentar da ćeš ga 'slaviti kao slavu'? - izjavio je Darko.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ne bih ja tu nešto mnogo govorio, spominjaće me svakako, deo sam toga... Njega sam sačuvao i od izolacije, kao što je on mene od života. Što se mene tiče mogu i sliku da mu uramim, ako moji već nisu. Šta god da se kaže, zaista nemam problem, baš me ne interesuje. To je njihova stvar i njihovi problemi - rekao je Dejan.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija