• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

30.05.2022

17:14

BEZOSEĆAJNA PREMA RODITELJIMA - Dalila Dragojević progovorila o sebi i svom ponašanju!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

BEZOSEĆAJNA PREMA RODITELJIMA - Dalila Dragojević progovorila o sebi i svom ponašanju!

Podeli vest

Bosanska starleta je otkrila da je svesna da se nije uvek ponašala plemenito prema drugim ljudima, pre svega svojim najbližima.

Zadrugari glasaju za najbezosećajniju osobu u Beloj kući. Dalila Dragojević je dobila reč.

Foto: Printscreen/You Tube

- Što se tiče bezosećajnosti, ja jesam u momentima delovala tako, ja znam kad pogrešim, ali su mi isto tako bitni postupci prema meni. Ako ja vidim da ta osoba ne mari za to što se desilo, ja nemam nameru da prilazim toj osobi. Poslednjih dana me više ništa ne dotiče, kao što možete videti. Mislim da sam najviše bezosećajna bila prema svojim prijateljima koji su napolju i koji su gajili nadu da ću ispraviti sve. Takođe, najviše sam bila takva prema roditeljima isto. Stavila bih i sebe negde tu među ovu listu, ali ne da mi se, neću pričati o sebi... Staviću Filipa, na drugo mesto ću staviti Gruju, koji je ispao bezosećajan prema svojoj supruzi. Na treće mesto, hm, navela bih još neke osobe, ali mi se ne da da im dajem na prostoru, ali eto, navešću Marka Osmakčića - rekla je Dalila.

Dia Kostić je dobila reč odmah nakon Dragojevićke.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ja ću biti kratka i jasna. Na prvom mestu Mima. Smatram da ne ide da devojka zbog rijalitija razvede čoveka, a zbog toga i Gruju. Na trećem mestu Milica, jer se videla njegova ljubav, a ona je preterala - rekla je Dia.

Marijana Zonjić je dobila reč.

Foto: Printscreen/You Tube

- Hej tatice, spržićemo im sve kartice. Pošto ne piše da se navode monstrumi, zaobićiću ove amebe...Navešću Đedovića, mislim da si bezosećajan jer mu se osobe povere, a onda ti to izneseš za stolom. Na drugo mesto ću Gruju, jer je bio bezosećajan prema deci i ženi. Meni je Mima drugarica, ali ću nju staviti na treće mesto, jer kad si se najviše zagrejao, gledala je da te gasi - rekla je Marijana.

Anđelo je dobio reč.

- Gruja i Viktorija jer su roditelji - rekao je Anđelo, pa je Marko Đedović dobio reč:

Foto: Printscreen/You Tube

- Što se tiče generalno, samo bih jednu stvar, ali razumeće Mića. U poeziji postoji metafora koja se zove "gorka medovina". Što se tiče bezosećajnosti, negde mi je Sanja ukrala izlaganje. Gruja, naravno, zbog najveće težine što je ovde uradio. Na drugom mestu mi je Dalila, zbog svega da se ne ponavljam. Treća osoba je Filip, isto tako, jer dok je Dalila plakala, on je imao sek**alne odnose po tuš kabinama i krevetima - rekao je Đedović.

Sandra Rešić je dobila završnu reč.

- Neću navoditi Dalilu i Filipa, jer to komentarišem. Dva su mi najličnija, to će biti Matora, Dejan Dragojević i Marko Osmakčić - rekla je Sandra kratko.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija