• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.06.2022

19:36

IPAK JE BILA SA ANĐELOM!? DRAMA IZMEĐU MC ALEKS I MATORE SE NASTAVLJA! Aleks ne prestaje da se pravda!

printscreen

Rijaliti

IPAK JE BILA SA ANĐELOM!? DRAMA IZMEĐU MC ALEKS I MATORE SE NASTAVLJA! Aleks ne prestaje da se pravda!

Podeli vest

U Beloj kući ponovo je potegnuta priča o MC Aleks i Anđelu, što je Matoru dovelo do ludila

Tokom odgovaranja na pitanja gledalaca, voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje koje je bilo za Jovanu Tomić Matoru.

Foto: printscreen

Zadruga 5

Da li znaš da se MC Aleks muvala sa Anđelom dok je on bio sa Teodorom, juče je to priznala? - glasilo je pitanje.

- Znam da je u "Zadruzi 1" bila priča i da je zato ušla. Ne znam više šta ona radi, ni šta ona priča. Sa svakim sa kim je povezivana meni se upali klik, pa ljubomorišem. Nisu mi jasne neke stvari, što se tiče nje, Anđela ograđujem. Nije mi jasno savetovanje i želja za preteranom komunikacijom Sumnjam u nju. Rekla mi je da je Ša pustila poruku dok je gledala "Narod pita". Tad mi je napomenula i za Anđela, da je rekla da je jedini dečko sa kojim je bila.

Foto: printscreen

Anđelo Ranković

- Ne znam koliko puta da spomenem prvu sezonu. Ja znam da se nismo muvali, nismo imali simpatije. Da jesmo, verovatno bismo se družili napolju za ovih pet godina. Ja sam fan rijalitija. Od kako sam ušla u kec, pa do danas sma gledala svaki dan, sad i moja majka gleda. Gledam sve što se dešavana na "Pinku" svaki dan, kad god sam kod kuće pratim rijaliti - pravdala se MC Aleks.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija