• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

07.06.2022

07:17

NE ŽELIM TO DETE, MRZIM JE IZ DNA DUŠE! Marko Osmankčić doneo odluku u vezi Viktorijine trudnoće

printscreen

Rijaliti

NE ŽELIM TO DETE, MRZIM JE IZ DNA DUŠE! Marko Osmankčić doneo odluku u vezi Viktorijine trudnoće

Podeli vest

Haos se nastavlja! Viktorija Mitrović sinoć je saznala da je trudna sa Markom Osmankčićem. Njemu se vest nimalo nije dopala pa je rekalo da ne želi to dete kao i da je mrzi iz dna duše

Viktorija Mitrović sinoć je u hotelu saznala da je trudna sa Markom Osmakčićem i od tad ne prestaje da plače. Ona je kukala i pitala se šta je Bogu zgrešila.

Foto: printscreen

- Prošli put kad sam ostala trudna, bila sam sa mužem u najvećem haosu, trebalo je da idem u sigurnu kuću. Marku i meni veza nije nikad gora sad- rekla je Viki.

- Ostala si trudna sa osobom zbog je trebalo da ideš u sigurnu kuću. Sad pričaš za Marka nikad gori odnos. Nije mi jasno da nastavljaš da imaš odnose - iskritikovao ju je Stefan Karić.

- Na ono sam bila primorana, dok mi se baba i deda nisu javili, a ovo mi nije bilo moranje, zato sebe krivim! - plakala je Viki.

- Ja ne bežim od odgovornosti, ako treba, situaraću to dete, ali nije situacija, nije dobar spoj! - urlao je Marko.

Foto: printscreen

-Ja želim poziv sa bakom, ako meni baka da znak da mogu dete da rodim, ja ću ga roditi, Marko se ništa neće pitati! I to je to! - dodala je Viki.

- Sutra će Viktorija vaditi krv i znaćemo 100% - dodao je Milan.

- Svi koji kažu da treba da se rodi dete su retardi! Ja znam da ona hoće da me veže detetom, sve što nudim! - urlao je Marko.

Foto: printscreen

- To dete se neće roditi, nije mi drago, ne znamo da li ćemo mi biti zajedno, nije prava osoba - rekao je Marko.

- Idem sutra u produkciju, zovem advokata da potpiše da se odriče deteta, pa da vidimo kad bude video sliku - rekla je Viki.

- Mrzim je iz dna duše - rekao je Marko.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija