• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/M.K

12.06.2022

09:55

MENSUR I NJEGOVA PORODICA JOJ UNIŠTAVAJU ŽIVOT! Oglasila se majka Milice Veselinović

Printscreen/You Tube

Rijaliti

MENSUR I NJEGOVA PORODICA JOJ UNIŠTAVAJU ŽIVOT! Oglasila se majka Milice Veselinović

Podeli vest

Milica Veselinović navodno je bila u socijalnoj službi zbog Mensurovog šamara. Tim povodom se oglasila njena majka Ana Veselinović

Milica Veselinović navodno je napustila rijaliti kako bi dala izjavu za socijalnu službu, povodom šamara koji je dobila od Mensura Ajdarpašića njenog bivšeg dečka.Za Republiku.rs se sada oglasila njena majka Ana Veselinović koja je objasnila šta se zapravo desilo.

Foto: printscreen

- Čula sam nešto, da je neki šamar bio u pitanju, ali taj klip niko nije pokazao, niti sam ja to videla. Ona je to negirala, da ona nikad nije doživela taj šamar - govori Ana i dodaje:

- Mislim da je to neka državna služba za maloletnike, ako se desilo, mislim da je to bilo dok je bila maloletna, kako se to zove, da su oni reagovali. Ja njega nisam prijavila, to što pričaju i unose informacije tamo, to nije tačno, to je nešto, nešto je država pokrenula nasilje nad maloletnicima.

Na pitanje kako sada gleda na ćerku i koliko joj je teško da je vidi u nervnim rastrojstvima, Ana kaže:

- Utučena je, kada bi joj sada rekli da je otvorena kapija, krenula bi istog momenta kući - govori Ana i dodaje kroz kakvu torturu prolazi od strane Mensurove podrške:

- Neke žene, ne poznajem ih, slale su mi kletve, "Dabogda kupovala tablete za sebe i ćerku", zbog Mensura. Ja znam svoje dete, zaljubila se. Ja čuvam te poruke, ukoliko dođe do nečega, nikoga nisam vređala, ni psovala. Da smo Mensuru uništili život, blage veze nemam sa tim... Ja sam zgrožena, ali videće moje dete kada izađe.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija