• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

12.06.2022

20:51

NEMA TAMO ŠTA DA TRAŽI David otkrio šta misli o Aleks, pa prokomentarisao Dejanov odlazak u Šepak!

E-stock

Rijaliti

NEMA TAMO ŠTA DA TRAŽI David otkrio šta misli o Aleks, pa prokomentarisao Dejanov odlazak u Šepak!

Podeli vest

David Dragojević je bio gost na krštenju ćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića, a novinari su iskoristili priliku da dobiju odgovore na goruća pitanja vezana za njegovog rođenog brata Dejana.

Danas su Luna i Marko krstili ćerku Miju, a među zvanicama se našao i David Dragojević.

Davida je tom prilikom sačekala ekipa novinara koje je zanimalo kako komentariše učešće brata Dejana u rijalitiju, svoju novu snajku Aleksandru Nikolić, kao i spekulacije da Aleks nije dobrodošla u njihov porodični dom.

Foto: Printscreen

David Dragojević

- Kod nas svako ima mesta, svako ima sobu, ako je Dejanu dobra, super. Nikada mi nismo birali, niti je mama birala nama bilo koga. To što se priča su gluposti. Više neki drugi roditelji vode bitke, ja sam uz Dejana, da njemu bude lepo, da bude srećan. Kad izađe sam će znati šta treba da radi. Nismo se čuli sa njenom familijom. Oni su u zatvorenom prostoru, kad izađu napolje imaju me kao podršku - kaže David.

Ovom prilikom osvrnuo se i na Dejanov odlazak nakon rijalitija u zajedničku kuću sa Dalilom u Šepku.

Foto: Printscreen

David Dragojević

- Nema on tamo šta da traži! Ja mogu javno da kažem da Dejan tamo neće otići. Neće ići, ne treba mu ništa, to je za njega prošlost, stavljena je tačka. Ništa ga ne veže tamo, okreće novi list, počeće da radi, pomoći ću mu koliko god ja mogu, biću tu uz njega. On je jako pametan, ja sam njega ceo život zvao naučnik. Kad okreneš novi list i kreneš od nule, brzo ti odeš na skali do zvezda. Dejan je mlad dečko kom se svašta izdešavalo, iz jedne osobe prešao je u drugu. Sreća pa je psihički jak i izašao je kao pobednik, ja mu skidam kapu za ovo što je prošao. Ponosan sam - zaključio je Dragojević u emisiji "Premijera vikend specijal".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Upozorenje klimatologa: Srbija treba da se priprema za nepogode! Sledi novi temperaturni šok
Društvo

Upozorenje klimatologa: Srbija treba da se priprema za nepogode! Sledi novi temperaturni šok

Stručnjaci za upravljanje katastrofama naglašavaju hitnu potrebu za infrastrukturom otpornom na poplave, kako bi se smanjili rizici. Klimatolog Vladimir Đurđević upozorio je da nepogode u regionu treba da budu upozorenje i lekcija za Srbiju i da se samo "igrom slučaja" nisu desile kod nas, ali da ih potencijalno treba očekivati. Ističe i da, kada je reč o temperaturama, idemo ka toplijem režimu, da će i ovogodišnji rekordi biti oboreni u budućnosti.

07.10.2024

11:07

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija