• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.06.2022

13:44

DEJAN ZNA RAZLOG ZBOG KOG BI VIKI TREBALO DA ZADRŽI BEBU! Zadrugari polemišu o Viktorijinoj trudnoći: Možda ne bilo loše da ima još jedno!

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

DEJAN ZNA RAZLOG ZBOG KOG BI VIKI TREBALO DA ZADRŽI BEBU! Zadrugari polemišu o Viktorijinoj trudnoći: Možda ne bilo loše da ima još jedno!

Podeli vest

Zadrugari Marko Đedović i Dejan Dragojević razgovarali su o trudnoći Viki Mitrović i došli do zaključka da ni oni nisu sigurni koja je odluka ispravna, abortus ili rađanje deteta

Dejan Dragojević i Marko Đedović, šetali su dvorištem i pričali o trudnoći Viktorije Viki Mitrović, pa su razmenili mišljenja o tome kako će beba uticati na nju. 

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Ja nešto razmišljam, šta znam... - pričao je Dejan, a Marko se na to nadovezao. Kako kaže, ni on nije siguran da li Viki treba da rodi Markovo dete ili ne.

- Ma ja sam prvi rekao da im mačku ne bih dao da čuvaju. Ali, kad razmisliš malo u kom je stanju... Malo je i patetična, emotivna, zbog svega što joj se desilo - govorio je Đedović.

Dejan je pomislio da će možda prema prvom detetu biti bolja majka ako dobije još jedno dete.

- Ima ona baš osećaj težak, ali ne pokazuje. Pomislim ponekad, možda ne bi bilo loše da ima još jedno, možda je pokrene, možda i prvom detetu bude bolje.

Foto: printscreen

Zadruga 5

Marko je nakon razmišljanja i razgovora zaključio da je svakako bolje da rodi bebu, nego da abortira:

- Ceo taj način života, pa taj hormonski disbalans posle svega... Ako već snosi neku krivicu, bolje da je snosi jer je neko došao na svet. Nema uslova, nema ovo, nema ono, ali opet... Da svi čekamo prave stvari, osamdeset posto ljudi ne bi imali decu! 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija