• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

18.06.2022

08:59

POSEBAN DAN ZA NJU! Biljana Dragojević emotivnim rečima čestitala Dejanu rođendan

Printscreen/You Tube

Rijaliti

POSEBAN DAN ZA NJU! Biljana Dragojević emotivnim rečima čestitala Dejanu rođendan

Podeli vest

Biljana Dragojević, koja godinama nije govorila sa sinom Dejanom Dragojevićem, među prvima mu je čestitala rođendan objavom u kojoj je indirektno spomenula Dalilu

Zadrugar Dejan Dragojević danas slavil 27. rođendan. Rijaliti učesnici su mu u ponoć odmah čestitali, a njegova majka Biljana Dragojević se povodom toga oglasila na Instagramu i emotivnim rečima uz fotografiju čestitala sinu rođendan. 

Foto: printscreen/Instargam

Bilajan Dragojević čestitala sinu Dejanu rođendan

- Današnji dan je poseban, ne znam za vas, ali znam za sebe. Donela sam na svet jedno preslatko biće koje mi je ulepšao život. To malo biće je izraslo u pravog momka od 21 godinu koje je bio mamina beba, čak i tad iako je imao toliko godina. Bio je deo moga srca sve dok ga nije neko isterao iz mojih grudi da je nestao u treptaju oka. Ali evo moje srce počelo je da kuca kao nekad. Osećaj koji nijednu majku ne može da prevari, taj ja sad osećaj imam! Momak koji je deo mog srca odneo sa sobom vraća se na velika vrata svog doma i stavlja taj isti deo srca kao puzlu na svoje mesto. Srećan rođendan Dejane, želi ti mama - napisala je Biljana na društvenoj mreži uz emotikon crvenog srca, a nikome nije promaklo da je spomenula činjenicu da zbog Dalile Dragojević godinama nije bio uz porodicu.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija