• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

18.06.2022

18:56

ŠA OTKRIO DA LI SE POMIRIO SA TAROM! Evo šta je rekao nakon što su uhvaćeni u provodu!

printscreen

Rijaliti

ŠA OTKRIO DA LI SE POMIRIO SA TAROM! Evo šta je rekao nakon što su uhvaćeni u provodu!

Podeli vest

Sinoć je na društvenim mrežama isplivala fotka na kojoj se vidi kako Tara Simov i Nenad Aleksić Ša uživaju u noćom provodu, a tim povodom se reper sada oglasio

Nenad Aleksić Ša progovorio je o odnosu sa bivšom devojkom Tarom Simov, a reper je sada otkrio da je u provodu bio sa drugom, kao i da nije došlo do pomirenja.

Foto: printscreen

Ša bio u provodu na istom mestu kao i Tara Simov

- Da, bio sam sinoć sa drugom na tom splavu, poziv sam dobio od drugog druga koji tamo radi. Naravno, otišao sam i proveo se svakako super. Što se tiče Tare jesam je video, ali nismo imali neki kontakt, iskreno nije se izdešavalo ništa između nas, što se kaže svako je bio u svom nekom fazonu - rekao je Ša, a na pitanje kakav je imao osećaj kada je video Simovu posle dužeg vremena, odgovorio je:

Foto: printscreen

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

- Neizbežno je bilo da se sretnemo jer Tara tamo i radi, svakako između nje i mene nema zle krvi - rekao je Aleksić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija