• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.06.2022

19:03

TARA SIMOV KAO OD MAJKE ROĐENA! Isplivala fotka bivše zadrugarke - pozirala skroz gola! (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

TARA SIMOV KAO OD MAJKE ROĐENA! Isplivala fotka bivše zadrugarke - pozirala skroz gola! (FOTO)

Podeli vest

Bivša zadrugarka Tara Simov objavila je na društvenim mrežama fotku na kojoj je skroz gola

Tara Simov je na Instagramu svoje pratioce počastila nikad provokativnijom fotografijom.

 

 

Naime, Tara je objavila fotku na se vidi kako jedne kroasan, salamu, paradajz i sir, a detalj koji je sve šokirao jeste da je bila kao od majke rođena.

 

 

Bivša zadrugarka je iskoristila svoju kosu kako bi prekrila gole grudi tokom fotkanja, a društvene mreže su se ubrzo usijale od kometara:

- "Opa mačko", "Jedeš parizer", "Prelepa si", "Uslikaj i Ša" - samo su neki od komentara ispod Tarine objave.

Podsetimo, Netfliks je odlučio da pokrene šou po ugledu na južnokorejsku seriju "Skvid gejm". U ovom ostvarenju više od 400 ljudi se bori za vrednu nagradu igrajući dečije igre. Međutim, svako ko izgubi u igri završava mrtav. Po motivima ove serija pravi se i rijaliti program u kom će učestovati 456 takmičara iz celog sveta. Novčana nagrada je neverovatna, ona iznosi čak 4,56 miliona dolara. Tara Simov je za Informer otktila da bi učestvovala u ovakvom formatu:

Apsolutno bih učestovala, ne zbog novca, nego zbog celokupne ideje tog projkta. Moram da priznam da bi mi bilo zanimljivije da ima umiranja u rijalitiju - bez blama je priznala Tara. 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija