• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.06.2022

14:07

STRAVIČNA SUDBINA PORODICE KOJA JE VEROVALA MILANU TAROTU Zadrugarka ispričala kako ih je astrolog obmanjivao!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

STRAVIČNA SUDBINA PORODICE KOJA JE VEROVALA MILANU TAROTU Zadrugarka ispričala kako ih je astrolog obmanjivao!

Podeli vest

Zadrugarka Nevena Savić je ispričala sudbinu para koji je navodno zbog saveta koje im je dao Milan Tarot ostala bez imovine i dobila dete sa invaliditetom.

Nevena Savić je ispričala tužnu sudbinu jedne porodice koja je poverovala tvrdnjama Milana Tarota.

Navodno, jedan bračni par je zbog toga što mu je slepo verovao ostao bez svih nekretnina, a Milan je navodno uspeo da ih ubedi da zadrže trudnoću koja je bila problematična tvrdeći da će sa detetom biti sve uredu što se ispostavilo kao neistina.

Foto: Printscreen/You Tube

- Žena je pozvala Milana Tarota i rekla kako su ona i muž planirali da odu preko, trebala im je viza. Milan joj je rekao "Gospođo, to vam je fenomenalna ideja. Kad odete tamo vama će se svi snovi u životu ostvariti". Dalje, ostane ta žena četvrti put trudna i zove Milana Tarota ponovo da ga pita da l' da rodi, il' ne rodi. Jer, lekari su joj rekli da nije ok trudnoća. On joj kaže: "Molim? Ko vam je to rekao? Gospođo, da rodite to dete. To dete menja vaš život na bolje. To dete je talija, to će da bude neverovatno". Ona uzme, proda babinu kuću, proda sve što može da se proda i da pare nekom čoveku koji će da uradi vizu za celu porodicu. Taj čovek zapali, više se nikada nije pojavio, a oni ostanu tu, ali bez para. I kreće pakao... Njih dvoje su se sada razdvojili, a ona je rodila i čuva sad to dete, nesposobno... - rekla je Nevena cimerima.

Foto: Printscreen/You Tube

- Jednom je rekao nekome da namažu keru majonez na glavu i da istrči ispod tepiha. Ima ljudi koji veruju u to - nadovezala se Rešićeva.

Podsetimo, Milan Tarot je na televiziji imao svoju emisiju u kojoj su se gledaoci uključivali uživo. Neki su njegove reči shvatali kao šalu, ali ima onih koji su slepo slušali njegove savete, poput porodice o kojoj je pričala zadrugarka.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija