• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

27.06.2022

07:38

PROSTITUTKO, DALEKO TI LEPA KUĆA! Mina Vrbaški isprozivala Taru, Simova joj nije ostala dužna

Printscreen/Instagram

Rijaliti

PROSTITUTKO, DALEKO TI LEPA KUĆA! Mina Vrbaški isprozivala Taru, Simova joj nije ostala dužna

Podeli vest

Mina Vrbaški je danas ispred sobe za izolaciju pričala sa Stefanom Karićem o Tari i Nenadu Aleksiću Ša, Simova joj nije ostala dužna već je brutalno ponizila

Mina je zaključila da je Tara zabranila Ša da se obrati Mateji Matijeviću kad je u "Zadrugu" ušao kao sudija na takmičenju "Karaoke show". Mina se takođe zapitala i kako će Simova reagovati kad bude saznala da će ona snimiti duet sa Ša.

Foto: printscreen

- Zato se on Mateji nije ni javio, ona mu je zabranila sto posto. Ne znam kako će da reaguje na to što treba sa njim ja da radim pesmu - rekla je Mina tada.

Tara tvrdi da nije u vezi sa Ša, a imala je i Mini šta da poruči.

Foto: Printscreen/Instagram

- Ja sa Nenadom nisam ni u kakvom odnosu da bih mu išta branila, verovatno mu je Mateja toliko bitan, pa se nije setio. A prostitutka nek snimi i album sa njim, zabole me baš, daleko joj lepa kuća u svakom slučaju - poručila je Simova.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija