• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

03.07.2022

14:41

ĐEDOVIĆ OTKRIO CARU DALILIN TAJNI PLAN! Zadrugar otkrio Filipu Dragojevićkinu taktiku, evo koje su njene namere!

printscreen

Rijaliti

ĐEDOVIĆ OTKRIO CARU DALILIN TAJNI PLAN! Zadrugar otkrio Filipu Dragojevićkinu taktiku, evo koje su njene namere!

Podeli vest

Marko Đedović i Filip Car su razgovarali o Dalili Dragojević i burnim svađama koje Filip ima sa njom, a Đedović je otkrio da je njen cilj da napravi žrtvu od sebe kako bi se "oprala" od svega što je uradila Dejanu.

Filip Car i Dalila Dragojević ne koriste poslednje dane u "Zadruzi 5" da uživaju u velelepnom imanju i lepom vremenu, već su nastavili u starom stilu. Svađe ne prestaju i svakim danom su sve gore i gore.

Zato je Marko Đedović pokušao da objasni Caru da ne naseda na Daliline provokacije, jer Dragojevićka očajnički želi da ispadne žrtva i opere se od svega što je uradila Dejanu.

 

 

 

 

- Ti se dereš, a ona se kao plaši. Što se ne plaši kad provocira? A ti si glup ko ku*ac. Ona namerno ovo radi, da se opere od situacije sa Dejanom - rekao je Đedović.

- Pitao sam je šta želi da postigne inaćenjem sa Anđelom. Kaže, "Pa toliko si mi se zgadio da sam htela da te diskv..." Ja reko, "Eto, izletela ti je reč". - rekao je Filip.

- Rekao sam joj "U četiri države, u četiri porodice, niko te neće u kući". Nešto nije uredu. Ona je tukla bivšeg muža, napala ga dok spava, udarila Sandru pesnicom, šutirala, pala na mene, momak je spavao dok je ona njega htela da šutirala u glavu, i ona hoće da se opere od toga. Od toga idiotskog ponašanja - rekao je Đedović Filipu i posavetovao ga da ne naseda na njene provokacije.

- Ja ispadam gori od nje - zaključio je Car.

- Ne možeš biti gori od nekoga koga je proslavio razvod od momka koji se lupa čašama u glavu. Ti svojim reakcijama pereš druge ljude - pokušao je Đedović da mu objasni gde je problem.

- Pogledaj, ona s Matejom, kao sada, umire od smeha. Pogledaj joj facu, ne može da sakrije zadovoljstvo, jer je dobila ono što je htela - prokomentarisao je Car Dragojevićku koja je pričala sa Matijevićem.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muza

pre 1 godinu

Plan produkcije,debila polaže maturu kokobi mogla dobiti posao voditeljke TV Pinka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija