• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/M.K

04.07.2022

09:20

DALILA ĆE TUŽITI SVE KADA BUDE IZAŠLA IZ RIJALITIJA! Emina Mujić progovorila o zadrugarima

printscreen

Rijaliti

DALILA ĆE TUŽITI SVE KADA BUDE IZAŠLA IZ RIJALITIJA! Emina Mujić progovorila o zadrugarima

Podeli vest

Emina Mujić majka Dalila Dragojević otkrila da će njena ćerka tužiti sve koji su loše pričali o njoj

Emina ističe da zna kakava je njena ćerka i da je sigurna kada bude izašla iz rijalitija nikome neće ostati dužna, za klevete koje su neki zadrugari rekli za Dalilu. 

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Vrlo dobro znam kakva je moja ćerka. Sigurna sam da će kada izađe iz rijalitija tužiti sve one koji su je klevetali u ovih nekoliko meseci koliko je u rijalitiju. Sada kada bih pokušavala da sve demantujem i odgovaram na glupe i primitivne komentare, pa kako bih sve to postigla? Jednostavno je nemoguće. U tom slučaju je najbolja opcija da Dalila kada napusti rijaliti odmah krene sa tužbama i ne sme da ostane nikome dužna - priča besno Emina i dodaje:

- Nažalost rijaliti je takav koncept programa gde svako može da te blati, a da ne odgovara za svoje postupke. Primitivnih ljudi je uvek bilo, kako u rijalitiju, tako i van njega, ali granica mora da postoji. Svako sebi danas daje za pravo da bilo čiji život komentariše - ističe majka Dalile Dragojević koja napominje kako se o njenoj porodici priča sve najgore, dok je sada njen već bivši zet Dejan Dragojević pošteđen svega.

- Očigledno je da smo mi kao porodica Mujić veliki trn u oku svima. Pokušavaju da nas ocrne na svakom mogućem ćošku. Uradila je to što je uradila u rijalitiju, ali sada je zaista dosta. Ako budem došla na finale, malo je reći da će leteti perje. Neću biti suzdržana i napraviću skandal ako treba. U meni će sigurno proraditi ludilo i nastaće lom. U rijaliti se unose informacije kako moj bivši suprug Huso Mujić i ja blatimo Dejana kada gostujemo po emisijama, ali to nema veze sa vezom. Kada Deja bude izašao i video da nas nema nigde, tek će onda shvatiti da su ga lagali i da će morati da se izvini Husi i meni - zaključuje Emina Mujić.

Emina napominje da je laž da je njena ćerka imala bilo šta sa akutelnim učesnikom “Zadruge” Stefanom Karićem. Stefan i Dalila se nakon navodnog intimnog odnosa više nisu ni videli ni čuli sve do ulaska u “Zadrugu 5”. Znajući da je on sada u skladnoj vezi sa misicom Jovanom Dalila je bacila oko na Cara, a aferu sa Karićem ne spominje:

- To je apsolutna laž! Dalila nije imala ništa sa Stefanom Karićem, žele da joj napakoste.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nena

pre 2 godine

Ova žena bi trebalo da se zatvori u mišju rupu i ćuti, s obzirom kakvog je monstruma rodila

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija