• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.07.2022

15:58

LJUBA IMA ZA DALILU TAJNI PLAN! Evo šta će joj se desiti čim izađe iz Zadruge!

printscreen

Rijaliti

LJUBA IMA ZA DALILU TAJNI PLAN! Evo šta će joj se desiti čim izađe iz Zadruge!

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović prokomentarisala je odnos njene drugarice Dalile Dragojević sa Filipom Carem

Dalila Dragojević i Filip Car imaju više nego turbulentan odnos. Tim povodom oglasila se Dalilina prijateljica Ljuba Pantović, koja se nada da će Dalila po prvi put ostati dosledna svojim rečima.

Foto: Printscreen

Ljuba Pantović

- Nadam se da ce Dalila ovaj put da izdrži i da se neće pomiriti sa koljačem iz Crkvenice! I dalje stojim iza toga da će kraj Zadruge biti kraj agonije vezane za tog balvana. Kad Dalila izađe, brzo ćemo je mi, njeni prijatelji, vratiti u "vinklu" i podsetiti je ko je i šta je, a isto tako ćemo joj natrljati na nos i reći sve onako kako jeste. Od te bolesne “veze” nema nista napolju! Taj iskompleksirani balvan ne moze da podnese da ga je ona otkačila, zato što smatra da je neodoljiv i neumoljiv. To je veliki udarac za njegov ego. Dalila je u pravu da on sada zbog kompleksa hoće pomirenje, uostalom sam je govorio da ce sve da uradi da dokaže da moze da je vrati kad hoće.

Ljuba je rekla i da li misli da postoji neka šansa da se Dejan Dragojević i Dalila Dragojević pomire i opet obnove vezu:

Foto: Printscreen You Tube/belgrademusic

Dalila i Dejan Dragojević

- Mislim da nema nista od Dejanovog i Dalilinog pomirenja, a iskreno, to bi bilo suludo i nenormalno da se desi. Dalila je moj prijatelj a o Dekiju mislim sve najbolje, tako da ja ne menjam misljenje bez obzira na mirenje ili ne. Dalili će trebati dugo vremena da se oporavi od svega što se dešavalo, od svađa, lomova, poniženja… Ali se nadam i da je sad naučila školu i da ce shvatiti da je to bilo njenom voljim i da sebe mora da ceni i poštuje u svakom momentu!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sombor

pre 1 godinu

Kurva i jedna i druga dno dna obe zato mogu zajdno u biznis

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija