• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. I.

09.07.2022

07:00

POBEDNICA "ZADRUGE 4" UGOSTILA EKIPU INFORMERA U RESTORANU! Nadica: Ponovo sam konobarica! (VIDEO, FOTO)

Z. I.

Rijaliti

POBEDNICA "ZADRUGE 4" UGOSTILA EKIPU INFORMERA U RESTORANU! Nadica: Ponovo sam konobarica! (VIDEO, FOTO)

Podeli vest

Nadica Zeljković (60) posle pobede u "Zadruzi 4" vratila se poslu konobarice u restoranu u Zrenjaninu!

Majka Kije Kockar ugostila je ekipu Informera u restoranu "Kamel", po kome je i dobila nadimak po kome je cela Srbija zna - Nadica Kamel.

- Obožavam svoj posao! Pobeda u "Zadruzi" nije ništa preokrenula u mojoj glavi. I dalje sam ona obična žena iz naroda. Jedva sam dočekala da se vratim svom poslu! Dopada mi se atmosfera u kafani i komunikacija sa gostima - započinje priču Nadica, šaleći se na svoj račun da je umesto prve novinarke Zrenjanina, što joj je bila želja u mladosti, na kraju postala "prva tacna Zrenjanina"!

Stvorena za sve

Pobednica "Zadruge 4" dodaje da joj je prijao povratak "običnom" životu:

- Imam super posao, svoj stan i auto i ništa mi ne nedostaje! Eto došla sam u kafanu na dva meseca, a u njoj sam već 32 godine! I nije me stid nikakvog posla, a to sam naučila i svoju ćerku. Kija je posle osmog razreda preko leta radila na benzinskoj pumpi, onda kao garderoberka, bila je i stjuardesa, pobedila je u "Zadruzi 1", uspešna je kao pevačica, pokrenula je brend kupaćih kostima i marama... Nas dve drugačije i ne umemo, ostvarimo sve što poželimo!

Foto: Foto: Z. I.

Nadica Zeljković

Nadica je 50.000 evra koje osvojila u "Zadruzi" poklonila ćerki, koja je kupila stan u Beogradu.

- Nema dana da se ne čujemo! Ona je sjajna domaćica, kuva i sprema sama, ne glumi neku uobraženu zvezdu - rekla nam je Nadica nakon što je uslužila goste i sačekala kraj smene da bi nam, u stanu u naselju Bagljaš u Zrenjaninu, gde je rođena i odrasla njena ćerka, pokazala fotografije iz prošlosti, a zatim i igralište ispred zgrade na kojem je Kija provela detinjstvo:

- Bila je živahno dete! Pored toga, bila je vukovac i vrlo talentovana za gimnastiku, osvajala je silne medalje u ritmičkom plesu.

Pohvalno o Kiji priča i baka Mara, Nadičina majka:

- Jednom sam se na Kiju baš naljutila jer ni za živu glavu nije dopuštala da raskitimo novogodišnju jelku iako je bio februar. Prkosna je odmalena, i danas je takva. Zato ju je nemoguće slomiti!

Foto: Foto: Z. I.

Nadica Zeljković

Retko gleda "Zadrugu"

Iako je tokom naše posete njihovom stanu na televizoru bio uključen Pink, i to baš prenos "Zadruge 5", Nadica tvrdi da retko prati rijaliti u kom je pobedila.

- Gledam usput, nemam vremena da pratim i nemam favorite - kaže najpoznatija konobarica u Srbiji i dodaje da se više neće takmičiti u rijalitijima:

- Završila sam tu misiju! Pobedila sam za svoju Kiju i više se ne bih takmičila.

Zaštitni znak restorana

Neša Cvijanović, vlasnik restorana "Kamel", uz osmeh prepričava anegdotu kada je Nadica posle trijumfa u rijalitiju ponovo došla na posao:

- Jedan gost joj je rekao da mnogo liči na Nadicu, pobednicu "Zadruge"! Njena želja je bila da se vrati i nastavi posao u restoranu. Nisam imao dilemu, ipak je ona već godinama zaštitni znak restorana.

Eros više priliči meni nego Kiji

Nadičinu ćerku Kiju nedavno je na Instagramu zapratio slavni italijanski muzičar Eros Ramacoti i pozvao ju je da bude gost na njegovoj jahti u Italiji, o čemu je Informer prvi pisao.

- Pročitala sam da je Eros rođen 1963. Pa on po godinama više priliči meni! Ali dobro, ipak je to Eros Ramacoti - šali se Nadica, a onda mrtva ozbiljna kaže:

- Majke mi moje, u moj stan muška noga retko kroči...

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija