• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. K.

09.07.2022

07:40

STARLETA SE POSLE IZBACIVANJA IZ "ZADRUGE 5" PERE! Viki: Lagala sam da sam prostitutka!

printscreen

Rijaliti

STARLETA SE POSLE IZBACIVANJA IZ "ZADRUGE 5" PERE! Viki: Lagala sam da sam prostitutka!

Podeli vest

Viki Mitrović (21) kaže da je lagala da je bila prostitutka!

Učesnica "Zadruge 5" je u rijalitiju pričala da se bavila najstarijim zanatom, a čim je izbačena iz Pinkovog šou-programa, obrnula je ploču i sad tvrdi da je poštena!

Pravo iz studija Viki se zaputila u rodno selo Pločice kod Kovina. Baba Regina i deda Stojan, koji su javno pretili da će je se odreći jer ih je obrukala na televiziji, ipak su je primili u kuću.

Radila na njivi

- Vratila sam se kod babe i dede na selo. Mnogo toga su mi zamerili i razumem ih! Naljutili su se jer sam izmislila da sam prostitutka. Besni su što sam zatrudnela sa Markom Osmakčićem, a onda i abortirala. Rekli su mi i da je trebalo da se smirim posle raskida sa Markom, a ne da se zbližavam sa Zolom i ljubim sa Borom Santanom - priča Viki za Informer i objašnjava zbog čega je lagala da se bavi najstarijim zanatom:

Foto: Printscreen You Tube

Viktorija Mitrović

- Smučilo mi se što su me u rijalitiju uporno napadali da sam ku*va, pa sam u besu to potvrdila kako bih ih ućutkala! Htela sam da im zapušim usta i da mi više ne pominju tu temu. Baba i deda znaju da sam pre rijalitija godinu i po dana bila u vezi s jednim imućnim estradnim menadžerom. Ma imala sam nekoliko bogatih momaka, koji su mi kupovali sve i svašta. Tačno je da sam radila na njivi i kao kelnerica, ali stvarno se nisam bavila prostitucijom!

Lažirao smrt oca

Starleta tvrdi da se nikad neće pomiriti sa Markom, koji je lažirao smrt svog oca samo kako bi mu dozvolili da napusti rijaliti.

- Marko je mrtav za mene od trenutka kad sam abortirala naše dete. Šta da očekujem od čoveka koji je lažirao smrt svog oca Franja samo kako bi me napustio i naterao da abortiram - priča Viki o svom bivšem momku, koji je nedavno izjavio da je i dalje voli i da hoće da se pomire:

Foto: printscreen

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić

- To je laž! Kako može da me preboli kad me nikada nije ni voleo. Bio je sa mnom samo zbog se*sa.

Izgubila glasače

Viki je čak bila favorit za pobedu nakon priznanja da ju je sa 12 godina silovao pop, ali je posle turbulentne veze sa Markom, ali i afere sa Zolom i Santanom, u koje se upustila odmah posle abortusa, izgubila glasače.

- Mogla sam bolje da se plasiram, ali posle haosa sa Markom trebalo je da se sklonim sa strane i pokažem koliko mi je bilo loše, a ne da glumim kako sam jaka. U šoku sam posle izlaska... Pokušavam da se priviknem na stari život. Ostaću sa svojim detetom kod babe i dede na selu. U Beograd ću ići samo zbog emisija posle finala "Zadruge" - kaže starleta, koja se, čim je napustila rijaliti, vratila na društvene mreže i odmah objavila sliku na kojoj pozira gola!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sale

pre 1 godinu

ne mozes ti onako u detalje sve da pricas i da to bude laz, obrazlozenje sto je lagala ne pije vodu mnogo. pre ce biti to da je laz

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija