• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.07.2022

18:29

ŽELELA SAM DA SE DEJAN NIKADA NE VRATI DALILI! Sandra Rešić iskreno o petoj sezoni Zadruge! ON ME JE NAJVIŠE RAZOČARAO!

Printscreen You Tube

Rijaliti

ŽELELA SAM DA SE DEJAN NIKADA NE VRATI DALILI! Sandra Rešić iskreno o petoj sezoni Zadruge! ON ME JE NAJVIŠE RAZOČARAO!

Podeli vest

Sandra Rešić razgovarala je sa Drvetom mudrosti i sumirala utiske svog ušešća i kompletne sezone rijalitija "Zadruga 5".

Zadrugarka Sandra Rešić prvenstveno je istakla, u razgovoru sa Drvetom mudrosti, kako se trenutno oseća u rijalitiju.

Foto: Printscreen You Tube

Sandra Rešić

- Iskreno da ti kažem, baš sam dobro. Imam utisak kao da sam ceo život ovde, toliko sam se navikla. Kao da je sve ovo moje. Plaši mje taj spoljnji svet, jer ovde znam sva pravila, znam gde sam u kom trenutku, a kako ću napolju rasporediti svoje vreme, videćemo. Generalni utisak, ovo je najskandaloznija sezona do sad - počela je Sandra, pa je progovorila o detaljima odnosa sa Anđelom Rankovićem, sa kojim je od nedavno u emotivnoj vezi.

- Počeo je dosta da se trudi u poslednje vreme, ne želi da ja osetim koliko se on brine za taj spoljnji svet. Iskreno, baš se trudi i stvarno želi da provodi sve vreme sa mnom. I dalje imam taj strah, ali ne želim da mu pokažem, da ga dodatno zabrinavam. Generalno, u vezi mi je mnogo lepo. Ne znam da li sam srećnija što sam ušla u vezu na kraju, što nije bilo prostora za klipove i loše komentare ili sam tužna što nije počelo ranije. Naravno, kako god bilo na kraju, nadam se da će sve biti dobro, ne mogu više da se sekiram.

Foto: printscreen

Sandra Rešić i Anđelo Ranković

Ona je otkrila šta je, po njenom mišljenju, obeležilo ovu sezonu "Zadruge".

- Mislim iskreno, da je taj krug Dalila, Dejan Car ono što je obeležilo ovu sezonu, sve ostalo je mlako, koliko god da se neko ljutio. Oni toliko imaju materijala za ljubav i svađe, da smo ovde još deset meseci, bilo bi svega. Njihova priča liči na neki film, to mi je sve nekako ostavilo jak utisak. Sve posle njenog zaljubljivanja, toliko suza, tuge, svega. Neke stvari nikada u životu nisam videla. Na početku nisam mogla da naslutim da ovako nešto može da se desi. Mislim da je ovo jedna skandalozna sezona. Jedva čekam ''Narod pita'', tu će tek biti svega, svađa, ludila - govorila je Sandra, pa je priznala koji zadrugar ju je najviše razočarao.

- Svakako Dejan, svaki drugi odgovor bi bio lažan. Niko me nije toliko povredio. Mislim da ću i neki naredni period imati u glavi jedno pitanje, a to je ''Šta se desilo''? Kada znam da nisam kriva, grize me to i nije mi jasno. Ispao je loš prema meni, a ja ne znam razlog.

Foto: Printscreen/You Tube

Tekst potpisa

- Ti i Đedović jedini niste bili za pomirenje sa Dalilom?

- Istina, nije mi bilo ni prirodno ni normalno posle svega da se pomire, iako je on u glavi već neke stvari prevazišao. Mislim da je on neku ljutnju i bes koju je osećao prema Dalili, preusmerio na mene i Marka. Najviše je bio besan na sebe, jer je bio spreman da oprosti sve, a da ni to nije dovoljno. Takođe je bio besan jer smo se Đedović i ja svađali sa njom. Možda sam ja sve mogla drugačije, ali ne znam. Nisam mogla da budem za pomirenje ako to ne mislim. Kada me je pitao za mišljenje, da li će njih dvoje opstati, rekla sam da neće od njih biti ništa i da tu nema matematike. Svesna sam bila da ona njega ne voli i da je sve drugo samo manipulacija i laž. Tada mi je najviše zamerao što nisam za taj njihov odnos, ali da sada mogu sve da vratim, opet bih isto uradila. Mnogo sam puta učestovala u mirenju Cara i Dalile, kako bi on bio slobodan čovek. Imala sam želju da se nikada ne vrati u Šepak - govorila je pevačica, a onda je odgovorila na pitanje da li misli da će Car otići kod Dalile u Šepak.

Foto: printscreen

Filip Car i Dalila Dragojević

- Ma kakvi! Da postoji lubavi postoji, da ima opsesije i ludila ima, neke vezanosti ima. Ali od toga nema ništa. Stalno traže neke greške, mane i probleme, samo kako bi se svađali. Ja Cara volim više sto puta, ali to je tako i to se neće promeniti. Mislim da mnoge stvari mogu napolju biti trista puta gore nego što su ovde. Svađe i prepirke su normalne u svakom odnosu, ali ovo nije normalno. Ovo je ludilo i opsesija a to nije normalno - odgovorila je Rešićeva.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Iskreni patriota, ali nadasve veliki profesionalac": Predsednik Vučić uputio telegram saučešća povodom smrti Radeta Brajovića!
Politika

"Iskreni patriota, ali nadasve veliki profesionalac": Predsednik Vučić uputio telegram saučešća povodom smrti Radeta Brajovića!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća porodici, prijateljima i kolegama povodom smrti Radisava Radeta Brajovića, dugogodišnjeg glavnog i odgovornog urednika "Večernjih novosti" u kome je istakao da je sa tugom primio vest o njegovoj smrti, jer je, kako je rekao, sa njim otišao još jedan veliki deo časne istorije našeg novinarstva.

08.07.2024

17:53

TV

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu!
Live TV

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu!

Ko će zaista povesti Francusku? Po svemu sudeći, niko neće moći da računa na podršku onog drugog. O izborima u Francuskoj u emisiji "Info dan" govorili su novinar iz Pariza Saša Pešić i politikolog Vladimir Kljajić. Uživo u program javio se i Milutin Ilić, izvršni direktor Instituta Geopolitikon, koji je komentarisao situaciju u Francuskoj nakon drugog kruga izbora.

08.07.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!
TOTALNA ESKALACIJA

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas, nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom u Varšavi, da Kijev očekuje konkretne korake svojih zapadnih partnera da ojača svoju protivvazdušnu odbranu i zaštiti svoj energetski sektor tokom samita NATO ove nedelje. Ova vest dolazi nakon razornog udara ruskih snaga na gradove širom Ukrajine, prilikom čega je poginulo najmanje 29 ljudi.

08.07.2024

16:40

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija