• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

10.07.2022

07:00

MISICA PROGOVORILA O KARIĆEVOM SKANDALU SA MARIJANOM! Prskao ju je vodom za patke, zato je išla u toalet!

printscreen instagram/ljubisavljeviceva

Rijaliti

MISICA PROGOVORILA O KARIĆEVOM SKANDALU SA MARIJANOM! Prskao ju je vodom za patke, zato je išla u toalet!

Podeli vest

Rijaliti učesnica Jovana Ljubisavljević, devojka zadrugara Stefana Karića, prokomentarisala je skandalozni snimak njenog dečka na kojem se vidi kako on sa Marijanom Zonjić odlazi u štek i sa jom se zadržava nekoliko minuta, nakon čega ona odlazi u toalet

Nekadašnja učesnica "Zadruge" Jovana Ljubisavljević rešila je da progovori i o snimku na kojem se vidi da njen dečko, zadrugar Stefan Karić, odlazi u štek ekonomskog dvorišta gde nema kamera, a gde mu se, navodno, pridružila cimerka Marijana Zonjić.

Foto: Printscreen

Stefan Karić

- Spornu noć sa Marijanom sam gledala, nisam čitala naslove i gledala Jutjub snimke i dopuštala da mi drugi kroje mišljenje - rekla je Jovana Ljubisavljević na početku, pa nastavila:

Foto: Branko Pantelić

Jovana Ljubisavljević

- Iz ugla nekog ko je bio tamo, poznajem prostor, oboje su bili ozvučeni, tamo je voda kojom se poje patke. On je nju prskao, ona je otišla u toalet i to je to. Pokazao je da me voli i poštuje, tako da tu nema mesta nikakvim spekulacijama, ništa se nije desilo što bi mene navelo da posumnjam - zaključila je misica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)
Live TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)

Da li woke kultura može da ugrozi srpsku tradiciju? Šta je uopšte woke kultura o kojoj je govorio i predsednik Aleksandar Vučić u Njujorku? Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su javni komentator Biljana Šahrimanjan Obradović, urednik "Optimist magazina" Predrag Azdejković i narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec.

29.09.2024

19:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!
Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!

Kina je nedavno otkrila najnoviju nadogradnju svog glavnog borbenog tenka Tip-99, poznatog kao ZTZ-99B, koji sadrži napredni GL-XX APS sistem, koji uključuje 2 bacača APS projektila i 4 APS radara za kontrolu vatre.

29.09.2024

18:55

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija