• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

10.07.2022

09:01

SVI DETALJI AFERE MAJE I PECE! Marinkovićeva skovala plan da Aleksandri otme muža, on odjednom nestao iz stana! Evo gde se sada seli Subotićka!

Insajder

Rijaliti

SVI DETALJI AFERE MAJE I PECE! Marinkovićeva skovala plan da Aleksandri otme muža, on odjednom nestao iz stana! Evo gde se sada seli Subotićka!

Podeli vest

Afera Maje Marinković i nevenčanog supruga Aleksandre Subotić, Predraga Pece Raspovića, trese javnost.

Aleksandra Subotić i Maja Marinković su godinama bile bliske prijateljice, još od srednje škole, pa je Subotićevoj teško palo neverstvo nevenčanog supruga Predraga Pece Raspopovića i izdaja drugarice. One su često izlazile zajedno, posećivale se međusobno i hvalile jedna drugu u javnosti, te je malo ko očekivao da će se dogoditi ovakav obrt u njihovom odnosu.

Nakon što se pročulo za aferu Maje i Pece, u javnost su dospele informacije da su njih dvoje, zapravo, mnogo duže u vezi nego što se to mislilo.

Foto: Insajder

Bivše drugarice, Aleksandra Subotić i Maja Marinković

- Maja Marinković je jako često dolazila u Novi Sad kod Aleksandre, a odavno je poznato da su njih dve bile jako bliske. Maja se igrala sa decom, čuvala ih je, a niko nije ni sumnjao da se iza toga kriju zadnje namere - rekao je izvor blizak Aleksandri.

Foto: printscreen instagram/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić i Predrag Raspopović Peca

- Marinkovićeva je, po svemu sudeći, sve to radila ne bi li smuvala Pecu, Aleksandrinog višegodišnjeg partnera. Maja je oduvek bila u dobrim odnosima sa Pecom, znali su da vode duge razgovore, ali Subotićeva nije mogla ni da sanja da će se zbližiti na ovaj način - dodao je izvor.

Marinkovićeva je pre Zlatibora, gde je nastao skandalozan snimak preljube, zajedno sa Pecom boravila u Crnoj Gori, ali je svog izabranika predstavljala drugačije, kako niko ne bi provalio da se radi o suprugu Aleksandre Subotić. Kako "Pink" piše, oni su otpočeli aferu još pre osam meseci.

Aleksandra se sinoć oglasila na društvenim mrežama nakon što je saznala da ju je muž prevario sa Majom Marinković.

Foto: printscreen

Aleksandra Subotić i Predrag Peca Raspopović

- Nema potrebe bilo ko da me zove! Ja sam nju volela i verovala joj, smatrala je drugaricom i u kuću je dovodila. Njega isto najviše na svetu - šta je tu je! Dete sam mu rodila! Iz ljubavi! - napisala je ona.

- Nikog neću pljuvati! Ništa me ne zanima! Radujte se ko voli! Jedna porodica je uništena i dvoje dece je ostalo bez oca - kraj! - dodala je juče Aleksandra.

Subotićeva je, u trenucima kad je vest o prevari objavljena, na društvenoj mreži Instagram postavila niz objava u kojima vidimo kako provodi vreme sa decom. Naime, Aleksandra je svoju ćerkicu sačekala sa ekskurzije, a društvo im je pravio i sin, kojeg je dobila sa Pecom, pa su se uputili u jedan restoran brze hrane.

Majka Aleksandre Subotić, Ljuba Pantović, oglasila se juče na svom Instagram profilu.

Foto: Printscreen/Instagram

- Jednom ministar - uvek ministar. Jednom policajac - uvek policajac. Jednom k**va - uvek k**va. Matematika je uvek prosta. Za ova tri zanimanja se zna oduvek 100 posto - dodala je ona.

Karađorđe Subotić, Aleksandrin otac je otkrio kako stoje stvari.

- Čuo sam se sa Aleksandrom, rekla mi je: "Pece nema par dana. Ne znam šta se dešava. Samo je nestao iz stana. Ne znam gde je". Ja sam joj rekao da pusti malo čoveka da se izduva, prija mu odmor, jer konstantno radi. Međutim, eto šta se desilo. Maja Marinković je bila razlog njegovog bežanja i ne javljanja na par dana. Epilog je taj, krišom se viđao sa Majom - kazao je on razočarano.

- Njega sam smatrao za preozbiljnog čoveka. Baš sam iznenađen. Njihov sin Jovan je tu najvažniji - dodao je Karađorđe.

Subotićeva će se koliko danas vratiti kod oca u Kaluđericu. Ovo je on potvrdio, dodavši da je ostao "bez teksta" zbog novonastale situacije.

- Aleksandra je baš ljuta i više neće biti kod njega. Definitivno se seli iz stana. Vratiće se kod mene u Kaluđericu, jer je to njena kuća i imaće tu sav komfor. Ostao sam bez teksta, najbolja drugarica da joj ovo učini. Dno dna - dodao je on.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija