• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2022

11:54

PRVO OGLAŠAVANJE ALEKSANDRE SUBOTIĆ! Iskreno o Maji: UNIŠTILA MI JE PORODICU, DETE OD GODINU I PO DANA ODVOJILA OD OCA!

printscreen instagram/sandrasuboticss

Rijaliti

PRVO OGLAŠAVANJE ALEKSANDRE SUBOTIĆ! Iskreno o Maji: UNIŠTILA MI JE PORODICU, DETE OD GODINU I PO DANA ODVOJILA OD OCA!

Podeli vest

Aleksandra Subotić progovorila je o muževljevoj preljubi sa Majom Marinković, njenom najboljom drugaricom. Ona je uplakana ispričala svojim fanovima kako se oseća, pa demantovala da se seli iz stana

Aleksandra Subotić oglasila se na Instagram profilu prvi put nakon što je saznala da ju je muž Predrag Peca Raspopović prevario sa najboljom drugaricom Majom Marinković.

Foto: printscreen

Aleksandra Subotić

Ona se u suzama i vidno uznemirena obratila javnosti preko lajv snimka na Instagramu i rekla da su njena osećanja prema mužu bila iskrena, kao i da je mnogo razočarana.

- Mene Taki gleda kao ćerku, ne mogu da verujem. Ona nikad nije bila u kući u Kaluđerici, moj tata sada čak živi na jednom drugom mestu. Ona mene nikad nije pokrivala. Ja sve jesam, ali nisam k*rva. Ona me je optužila kako sam se svaki dan čula i dopisivala sa izvesnim muškarcem. To je čovek kog sam upoznala kada sam diskvalifikovana zbog Davida. Ako sam nešto odgovorila, ja sam stavljala: "Hvala" i "Prijatno". Da je narkomanka, narkomanka je, možda je halucinirala kada je bila drogirana da sam ja bila sa ovim, onim - pričala je Aleksandra kroz suze, pa dodala:

- Ne želim nikog da vređam, ne želim da se spuštam na taj nivo, ali mnogo mi je žao. Žao mi je što je moj život upropastila ku**a. Ona je mog sina od godinu i po dana razdvojila od svog oca. Znam da se dopisivala sa Vladimirom Volkovom. Mene lica sa estrade ne zanimaju. U rijaliti neću ući nikada više, to me više ne zanima. Mene ništa ne zanima, ja samo želim svoju porodicu na okupu i svoj mir. Nikada se nisam ogrešila ni o svog supruga niti bilo koga drugog. Njega mnogo volim. Mnogo mi je krivo. Sramota me je na ulicu da izađem. Ne mogu da verujem da se meni ove stvari iznova i iznova dešavaju. To je zato što sam budala koja veruje ljudima. Ja ni jednu grešku u braku nisam imala, a ona neka razmisli kako će joj se sve to vratiti u životu. Ona je stvarno jedan odron, ološ, go**o, ali po meni je najveća budala taj čovek koji je poverovao u te priče u vezi mene. Ne mogu da vreujem da može da poveruje da sam ja takva, ološ. Ja ne izlazim iz kuće, a kada sam šetala uvek je znao i sa kim i gde. Nemam više snage da se izborim sa tim. To bi bilo to.

Aleksandra je nedugo zatim demantovala naslove da se seli sa decom.

- Aleksandra se ne seli nigde! Moja deca i ja ostajemo u stanu u Novom Sadu!

Foto: printscreen

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija