• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.07.2022

14:17

EVO ŠTA JE JOŠ ALEKSANDRI RADILA IZA LEĐA Bivša zadrugarka otkrila da Maja odavno NE MOŽE DA SMISLI Aleksandru, sada je SVE JASNO!

printscreen

Rijaliti

EVO ŠTA JE JOŠ ALEKSANDRI RADILA IZA LEĐA Bivša zadrugarka otkrila da Maja odavno NE MOŽE DA SMISLI Aleksandru, sada je SVE JASNO!

Podeli vest

Jelena Batos, dobra drugarica Maje Marinković i bivša zadrugarka, otkrila je detalj iz odnosa Aleksandre Subotić i Marinkovićeve, koji dovoljno govori o tome kakav je Maja bila "prijatelj" Subotićki.

Svi bruje o aferi Maje Marinković i Petra Pece Raspopovića, supruga Aleksandre Subotić, koji su zajedno viđeni na bazenu. Kada je Aleksandra shvatila da njen muž ima aferu sa njenom najboljom drugaricom, njihovo prijateljstvo je puklo, a ovu situaciju prokomentarisala je i bivša zadrugarka Jelena Batos, koja je dosad bila u odličnim odnosima sa Majom.

Foto: printscreen

- Ovo je dno-dna. Koliko god da mi je Maja drugarica, a Aleksandra ne, ovo nijedna žena ne zaslužuje, pogotovo ne od svoje najbolje drugarice, koju je u kuću puštla. I naravno, tata je isto tu... Fuj, fuj, fuj! Toliko sam se potresla, da vam opisati ne mogu. Ja, Maja i Sanja smo bile na večeri pre gostovanja. Dok smo sedele, Maja zove Aleksandru i priča kako je videla neke super naočare, Aleksandra kaže da će doći za BG da ih i ona uzme. Maja kaže "ostale su samo jedne". Spušta slušalicu iznervirana i kaže: "E, neće ih kupiti pre mene", ustaje i odlazi usred večere da ih kupi, iako su bile preskupe. Sama je priznala da su previše skupe, ali da neće da dozvoli da ih ona ima pored nje. Tu mi je odmah sve bilo malo čudno, zbog čega toliko takmičenje sa najboljom drugaricom. Uvek polazim od sebe, tako nikad ne bih reagovala sa svojom najboljom drugaricom. Sada mi je već sve jasnije, i sa ovakvim osobama ne želim da se poznajem. Ako može svojoj najboljoj drugarici ovo da uradi, šta bi onda meni uradila. A onaj Taki je najveća ljiga i sram svakog roditelja. Fuj, muka mi je! - napisala je Jelena.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija