• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. S.

11.07.2022

07:20

DALILA DAJE 10.000 EVRA NA OPERACIJE, DEJAN PIŠE KNJIGU KAO KIJA! Zadrugari otkrili planove za budućnost!

printscreen

Rijaliti

DALILA DAJE 10.000 EVRA NA OPERACIJE, DEJAN PIŠE KNJIGU KAO KIJA! Zadrugari otkrili planove za budućnost!

Podeli vest

Dalila Dragojević ima ogromne planove posle "Zadruge 5", ali ni njen bivši suprug Dejan Dragojević ne zaostaje u tom smislu

Učesnici "Zadruge 5" puni su planova za budućnost! Najveća zvezda rijalitija Dalila Dragojević potrošiće dobar deo honorara na plastične operacije, dok njen bivši muž Dejan piše knjigu po ugledu na pobednicu prve sezone Kiju Kockar!

Foto: Foto: Pink promo

Zadrugari imaju velike planove... Dalila i Aleksandra

Pune ruke posla

- Posle "Zadruge" idem na remont kod plastičnog hirurga! Prvo ću da ugradim silikone u grudi kako bi mi haljine lepše stajale. Onda ću ponovo da operišem nos, jer želim još da ga suzim i smanjim. Zategnuću kapke i podići jagodice. Razmišljam i da isturpijam bradu kako bih imala lepši oblik lica... Naravno, staviću i botoks, da se sve to lepo zategne. To će me sigurno koštati 10.000 evra, ali baš me briga - kaže Dalila, koja planira da pokrene i privatni biznis:
- Volela bih da otvorim kozmetički salon u Beogradu. Deo honorara potrošiću i na to da svom ocu Husi ispunim najveću želju i pošaljem ga na hodočašće u Meku.
I dok Dalila razmišlja kako da novac zarađen u "Zadruzi" što pametnije potroši, njen bivši muž Dejan Dragojević skovao je plan kako da joj se osveti! On je odlučio da napiše knjigu u kojoj će raskrinkati bivšu ženu nevernicu.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

On želi da napiše knjigu... Dejan


- Kad je mogla Kija Kockar da napiše autobiografiju, mogu i ja! Tako će ljudi saznati pravu istinu o meni, ali i o mom braku s Dalilom. Sad, kad vraćam film, shvatam koliko je ta žena oduvek bila zla i da je sve radila samo zbog rijalitija. Gadim se samom sebi što sam bacio pet godina života na nju - iskren je Dragojević.

Želje i čestitke

Dalilini i Dejanovi novi partneri imaju nešto skromije planove. Filip Car bi da postane kuvar, dok Dekijeva devojka Aleks Nikolić mašta da se uda za njega i rodi mu decu.
- Uživam da spremam hranu, a vala i da jedem. Nagojio sam se kao svinja! Ako ne budem imao novca da otvorim restoran, voleo bih da se zaposlim negde kao kuvar - kaže momak iz Crikvenice, dok Aleks priznaje da su njeni planovi vezani samo za Dejana:
- Želim da se udam za njega i rodim mu decu! Nikad nisam bila ovoliko zaljubljena u nekog momka kao što sam u Dekija.

Sandra i Anđelo se
sele u Kolumbiju


Sandra Rešić i Anđelo Ranković planiraju da se presele u daleku Kolumbiju! Pevačica i maneken žele da započnu privatni biznis u ovoj zemlji.
- Imam drugove u Kolumbiji koji odlično zarađuju. Voleo bih da odemo tamo i zaradimo lovu, a onda da se vratimo u Srbiju i da Sandra nastavi karijeru. Još se dogovaramo oko svega - kaže Ranković.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija