• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

11.07.2022

17:37

DALILA ZA INFORMER OTKRILA DETALJE RAZGOVORA SA HUSOM! Dragojevićkin prvi intervju nakon "Zadruge 5" - evo šta je rekla!

printscreen

Rijaliti

DALILA ZA INFORMER OTKRILA DETALJE RAZGOVORA SA HUSOM! Dragojevićkin prvi intervju nakon "Zadruge 5" - evo šta je rekla!

Podeli vest

Dalila Dragojević osvojila je drugo mesto u "Zadruzi 5", dok je njen bivši suprug Dejan Dragojević odneo pobedu. Dalila je sada prvi intervju nakon napuštanja popularnog rijalitija eksluzivno dala za Informer, a tom prilikom je sumirala svoj boravak u Beloj kući

Dalila je na samom početku razgovora za Informer otkrila kako se oseća nakon "Zadruge":

- Obavljam pozive, ne znam ni sa kim pričam niti šta govorim. Onda me uhvati prebačaj na plač, na crne misli i razna razmišljanja, jednostavno nisam dobro, ali se trudim da budem - rekla je Dalila, pa dodala:

- Ljudi mi jako smetaju, ali mi najviše smeta kad odem u apartman i kad se zatvorim. Kada ne čujem ljude i kada vidim da zadrugari nisu tu i da nema Filipa, nije mi uopšte svejedno. Hvata me panika, jedva čekam da se sve završi, jer rijaliti nije završen kada se završi finale, nego tek tad počinje - dodala je Dalila Dragojević.

Foto: Dejan Živančević

Dalila i Filip

Bivša zadrugarka nam je rekla šta je prvo uradila nakon napuštanja rijalitija:

- Trudila sam se da ispoštujem sve novinare i da im odgovorim, međutim, odjednom su me svi sahvatali i nisam se dobro osećala. Filip me je izvukao, otišli smo da porazgovaramo, ni on nije bio sjajno. Čuli smo razne informacije koje do sada nismo znali. Rekao mi je da idem sa njim, ali sam odlučila da odem sa Marijanom (Zonjić), jer se ona čula sa mojim roditeljima, pa mi je rekla da ima mnogo stvari da mi ispriča. Filip i ja ćemo naše stvari rešiti, večeras ćemo se videti na žurci. Čuli smo se malopre, sve je super - otkrila nam je Dalila Dragojević.

Dalina je priznala da je jutros obavila razgovor sa ocem Husom i majkom Eminom Mujić.

Foto: printscreen

Dalila, Emina i Huso

- Nije mi bilo svejedno kada sam jutros imala razgovor sa roditeljima. Otac mi je rekao da je dosta stvari prepumpano, rekao mi je svoje mišljenje o svemu. Uzela sam od Marijane telefon i nazvala ga... Kada sam mu čula glas, prvo mi je bilo jako teško, onda sam sama sebi rekla "neću da plačem", jer znam da sada mogu da ga vidim. Pričali smo na najnormalniji način. Nije ni znao koja sam u finalu, zaspao je. Pitao me je kako sam prošla, rekla sam mu da sam druga - rekla je Dalila za Informer, a šta je još otkrila saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Prepumpano a postoje video snimci gde on o svojoj cerci sve najgore govori. Dudli su poklonili 2 mesto, ona nema fanove, obican odron i los covek.

Piter

pre 1 godinu

Teraj te je za Bosnu sve najveći šljam i odron nam namecete ovde,ovakvu osobu niko video nije u životu,odron da je na heroinu pa da čovek kaže ponižava se zarad nečega,ovako kao zarad ljubavi sa o im bumbarom

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija