• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

14.07.2022

22:40

NJEGOVI POSTUPCI GOVORE O NJEMU Milica Veselinović progovorila o svom učešču u "Zadruzi" i Mensuru, evo šta kaže o njegovim aferama!

Informer

Rijaliti

NJEGOVI POSTUPCI GOVORE O NJEMU Milica Veselinović progovorila o svom učešču u "Zadruzi" i Mensuru, evo šta kaže o njegovim aferama!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Milica Veselinović stigla je do samog finala "Zadruge 5", a nakon izlaska je vreme iskoristila da sumira utiske o svom učešću, vezi sa Mensurom Ajdarpašićem i ostalim takmičarima.

Milionski auditorijum koji je deset meseci bio prikovan uz male ekrane i "Zadrugu 5", imao je priliku da prati jedan od najturbulentnijih odnosa ove sezone - vezu Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

Milica je za Pink.rs progovorila o susretu sa Ajdarpašićem, njihovom turbulentnom odnosu, kao i njegovim aferama, o kojima se već danima priča.

Večeras bi trebalo da se sretneš sa Mensurom i da se nakon "Zadruge" suočite u emisiji "Narod pita". Kako se osećaš povodom toga?

- Pa, okej se osećam. Nakon superfinalne noći odlučila sam da provodem malo vremena sa porodicom i ljudima koji me zaista vole i poštuje, tako da mogu ti reći da sam okej i da sam puna pozitivne energije.

Sada kada si ponovo sama sa porodicom, šta su ti najviše zamerili, kada je u pitanju tvoje učešće?

- Najviše su mi zamerili zato što sam psovala, eto, nisam mogla da se uzdržim, tako da uglavnom taj vokabular, moje plakanje, histerije... Koliko je meni bilo teško, toliko je bilo i njima koji me gledaju kraj ekrana.

A kada je u pitanju Mensur, šta su ti najviše zamerili u vašem odnosu?

- Tu temu sam zaista izbegavala. Bilo mi je krivo jer sam u svemu tome ja sebe najviše kidala, plakala i ponižavala se u nekim trenucima. Nisu hteli previše da ga komentarišu, uglavnom su komentarisali moje učešće i to je to.

Tokom superfinala, kada je Mensur napustio "Zadrugu", imala si potrebu da mu se obratiš, ali si imala poterbu da sve "uviješ u foliju". Šta si htela da mu zapravo kažeš?

- Apsolutno ništa nisam htela da "uvijam u foliju", to je bio prvi bum, nešto što sam videla i pročitala... Dosta toga su mi i slali ljudi, evo, ni dan-dan nisam pogledala sve, ali videla sam neke klipove šta se sve dešavalo u "Amidžiju" i dok sam bila unutra, dosta sam se iznenadila, i prijatno i neprijatno. Sve u svemu, ja sam Mensuru rekla šta sam imala, uglavnom sam ja bila kriva za neke stvari, neke stvari nisu ni tačne, šibali su po meni, e sad, šta je on video, šta je zaključio - ne želim da ulazim u to, zaista. Sama sebi sam bitna, imam svoje greške, priznajem, stojim iza njih, ali ima i stvari na koje sam ponosna i drago mi je što se dosta toga ispostavilo da nije tačna.

Prošlo je samo par dana od završetka "Zadruge", a Mensur je već povezivan sa nekoliko devojaka.

- Neka mu je sa srećom! To će biti verovatno komentarisano i u "Narod pita", pričaću i tamo, videću kako će izgledati taj susret, ali mu zaista želim svu sreću i nemam problem s tim.

Koje je tvoje mišljenje, da li je Mensur zaista završio u stanu Marijane Zonjić nakon superfinale žurke?

- Pa, ne znam, tako se navodi, ali eto, i ako jeste - to je njegova stvar. Mi smo vezu završili pre dva meseca, komunikaciju smo imali kada sam ja napustila "Zadrugu", pružili smo jedno drugom ruku, ali ničeg drugog nema među nama. Gde god da je završio, njegova stvar, ja se time ne bavim.

A njegov sinoćni izlazak sa Sandrom Čaprić?

- Opet, neka mu je sa srećom! Ne interesuje me, ne želim da komentarišem, jer da želim da imam nešto s njim, verovatno bi se to čulo i pre ovog intervjua, sve bi drugačije izgledalo. Kada smo se već odvojili i kada sam zaista provela vreme sa ljudima koji me poštuju, onako, najiskrenije i na pravi način, ja sam fokusirana isključivo samo na sebe, kao što je i on na sebe. Videla sam, ali ne bih da sudim bilo kome, njegovi postupci govore o njemu, kao što i moji govore o meni.

Tokom boravka u "Zadruzi", Sandra je imala samo lepe reči za njega. Da li si uopšte mogla da slutiš da će doći do tog spoja?

- Ne znam kako je došlo do toga i na koji način su se spojili, ali dobro. Ja ne želim da komentarišem Sandru Čaprić i ljude koji su mene vređali, tako da nju iskuljučujem. Na njemu je da komentariše svoje avanture i odnose, ja nemam ništa s tim.

Prisustvo Mine Vrbaški predstavljalo najveći problem u "Zadruzi". Kako komentarišeš njenu izjavu da je "pazila" Mensura tokom superfinalne žurke, jer je on bio pijan?

- Što se tiče Mine, pogledala sam neke klipove, kao i ono što se pričalo za moju majku. Minu ne želim da komentarišem kao Minu, već sam rekla da je ona pokazala svojim postupcima ko je i šta je, kao što sam i ja, a i tek ću, tek sam uplovila u ovaj svet medija, ali eto, nega ga čuva i pazi, šta znam... Mislim da će i njemu biti lakše, Mensurova podršla podržava Minu, biće mu lakše da opet uplove u odnos, ako ništa drugo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija