• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.07.2022

18:32

NISAM SE ZVANIČNO RAZVEO OD DALILE! Šok priznanje Dejana Dragojevića u programu uživo!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

NISAM SE ZVANIČNO RAZVEO OD DALILE! Šok priznanje Dejana Dragojevića u programu uživo!

Podeli vest

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević gostovao je u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a tom prilikom progovorio je o razvodu od Dalile Dragojević, koja ga je u popularnom rijalitiju prevarila sa Filipom Carem

Dejan je priznao da je papire za razvod od Dalile potpisao još u novembru, ali da još uvek nisu zvanično razvedeni.

- Pa ne znam, ja sam papire bio potpisao još u novembru. A to što nije rešeno, nije do mene. To je sad sve u procesu. Mesec dana pred kraj rijalitija su papiri stigli gde treba da stignu. Tako da nije još završeno, trebalo je biti, ali šta ću, sile i prilike nisu dozvolile - otkrio je Dragojević u programu uživo.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dalila i Dejan Dragojević

Dejan je se osvrnuo i na Dalilinog oca Husa Mujića, koji je za domaće medije otkrio da se u Gornjem Šepku slavila pobeda mladog Dragojevića više nego u Veterniku, a tada je izjavio da nema njegov broj kako bi mu čestitao na pobedi. Ipak, Dejan je sada priznao da nema potrebe da se čuje sa Mujićem.

- Nema potrebe da mu se javim, niti me interesuje šta on kaže. Moja pobeda, koliko vidim, svuda se slavila. Ne interesuje me šta on kaže - rekao je Dejan, a onda je progovorio o svemu što je stekao u braku sa Dalilom.

- Nema potrebe da me niko kontaktira i ne treba mi ni kuća, ni auto, ni garderoba, ni ništa. A ove stvari što imam, mislio sam da bacim, ali mi je žao. Pa sam mislio da zapalim, a onda opet, neko bi mogao da nosi. Opet, te stvari nose neku mračnu energiju i ne bih poklanjao nikome. Tako da ću baciti. Ne bih nekom da prebacim to zlo koje sam imao. Neće moj tata da da Tedija. Tata moj ga mazi, pazi i voli. On je već tri, četiri godine sa njim i mislim da treba da bude tamo gde je voljen, a ne da se smuca po Beogradu, Bosni i bude lutalica - zaključio je Dejan Dragojević u "Premijeri".

BONUS VIDEO:

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija