• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.07.2022

20:05

SUBOTIĆKA DONELA VAŽNU ODLUKU NAKON ŠTO JOJ JE MAJA PREOTELA MUŽA! Aleksandra se oglasila, pa otkrila ovo!

printscreen

Rijaliti

SUBOTIĆKA DONELA VAŽNU ODLUKU NAKON ŠTO JOJ JE MAJA PREOTELA MUŽA! Aleksandra se oglasila, pa otkrila ovo!

Podeli vest

Vest da je Maja Marinković svojoj najboljoj drugarici Aleksandri Subotić preotela muža Pecu Raspopovića, odjeknula je kao bomba, a Subotićka je sada donela važnu odluku o kojoj je obavestila javnost

Aleksandra je na svom Instagram storiju otkrila da će u narednom perodio živeti od reklamiranja na pomenutoj društvenoj mreži.

Foto: printscreen instagram

Objava Aleksandre Subotić

- Od danas zvanično počinjem da radim reklame. Tuga ili ne, od nečega mora da se živi. Ko ima privatan broj nek mi piše privatno. Molim vas naznačite da me kontaktirate zbog reklama, jer imam veliki broj poruka koje mi stižu u DM - napisala je Aleksandra Subotić na pomenutoj društvenoj mreži.

Foto: printscreen

Aleksandra, Maja i Peca

Podsetimo, Maja Marinković i Petar Peca Raspopović trenutno uživaju u Crnoj Gori, a u svojoj prvoj ispovesti Raspopović je rekao kako se između njega i Maje desila navodno ljubav, te da će Aleksandri, koja mu je rodila sina Jovana, ostaviti stan u Novom Sadu i da njihovom nasledniku ništa neće faliti.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija