• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

19.07.2022

09:06

UNUK ERE OJDANIĆA ULAZI U ZADRUGU 6! Bio makro, a sada želi u rijlaiti!

printscreen

Rijaliti

UNUK ERE OJDANIĆA ULAZI U ZADRUGU 6! Bio makro, a sada želi u rijlaiti!

Podeli vest

Nikola Anđelić, poznat kao unuk Ere Ojdanića nedavno je uhapšen zbog podvođenja devojaka kao učesnik u lancu prostitucije zajedno sa kumom Katarine Kaje Ostojić, Duškom Banjcem, a sada postoji mogućnost da se nađe u "Zadruzi 6"

Kako prenose mediji, Nikola je dobio ponudu od 1.000 evra honorara na nedeljnom nivou i uskoro bi trebalo da potpiše ugovor. On će u rijalitiiju ispričati priču o hapšenju, kao i o zadržavanju u pritvoru. 

Foto: ATA Images

Bio fitnes trener Dušici Grabović

Nikola i Duško, inače su priznali krivicu i osuđeni su na po 14 meseci zatvora, uslovno na tri godine i novčane kazne od po 400.000 dinara.

- Nikola i dalje radi kao trener, ali taj posao mu nije dovoljan da živi kako je navikao, jer je dobro zarađivao dok je radio kao makro, pa je odlučio da od jeseni uđe u rijaliti. Ali honorar nije jedini razlog zbog kojeg se odlučio na ovaj korak. Erin unuk želi da promeni sliku o sebi koja je stvorena u javnosti nakon što je uhapšen u akciji policije zbog posredovanja u prostituciji. On će ispričati detalje iz svog života, ali i saradnje s klijentima i devojkama koje je podvodio. Ako se opusti i progovori, mogla bi Pandorina kutija da se otvori, a pojedinim javnim ličnostima i klijentima neće biti svejedno kad razveže jezik - kaže izvor.

Foto: Instagram/printscreen

Nikola stiže u "Zadrugu 6"

Tim povodom oglasio se i Era.

- Danas mu je rođendan. Nisam ga video od celog onog skandala koji je bio. Pojma nemam ništa o tome, zvaću ga da mu čestitam rođendan, pa ću i to da ga pitam. Ako ulazi, neka radi šta hoće, on je punoletan i može da se stara o sebi - kaže Ojdanić, dok se njegov unuk Nikoola nije oglašavao ovim povodom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija