• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D. I.

20.07.2022

09:29

VIDEO SAM SE SA VIKI, MOJI JE NEĆE ZA SNAJKU! Marko Osmakčić priznao da je bio sa Mitrovićevom, a onda otkrio detalje o njenom abortusu!

Zoran Sinko

Rijaliti

VIDEO SAM SE SA VIKI, MOJI JE NEĆE ZA SNAJKU! Marko Osmakčić priznao da je bio sa Mitrovićevom, a onda otkrio detalje o njenom abortusu!

Podeli vest

Marko Osmakčić koji je na šokantan način napustio poslednju sezonu rijalitija "Zadruga" falsifikujući umrlicu svog oca Franje, sve je iznenadio i brutanim ponašanjem prema svojoj devojci u rijalitiju, Viki Mitrović. A nakon njihovog užasnog odnosa i njene neželjene trudnoće koja se završila abortusom, par se na opšte iznenađenje svih sreo

Marko Osmakčić sada je prvi put priznao da se sastao sa Viktorijom i da su bili na večeri na kojoj su razgovarali o svom odnosu i njenoj trudnoći, kao i o abortusu za koji je on mislio da je lažan:

Foto: Youtube printscreeen

Morao je da se vidi s Viki... Marko Osmakčić

- Čim sam napustio rijaliti, rekao sam da bih voleo da se vidim s Viktorijom kako bih saznao pravu istinu o njenom abortusu. Nakon što je napustila rijaliti, videli smo se. Proveli smo jedan dan sami, odvojeni od svih, i mogu reći da smo se lepo slagali. Nije bilo scena i drama kao u rijalitiju, uspeli smo da popričamo o svom odnosu i objasnimo jedno drugom mnoge postupke - istakao je Marko.

- Iako možda viđanje s njom nije bilo dobra ideja, to je bilo jače od mene. Mislim da je najbolje da svako nastavi svojim putem, prošli smo dosta toga i nema potrebe da se mrzimo, ali ni da ponovo budemo u vezi. Katastrofalni smo jedno po drugo, ne znam da li bismo funkcionisali zajedno, ali ne vidim budućnost tog odnosa- tvrdi Osmakčić i dodaje da se niko od njegovih bližnjih ne slaže s tim da mu Viki bude devojka:

Foto: printscreen

Tukao je u rijalitiju... Viki i Marko

- Moja porodica je bila protiv toga da se uopšte vidimo, jako su mi zamerili naš susret i svestan sam da je nikada ne bi prihvatili za snajku. Ne samo familija, prijatelji i okolina nikada ne bi prihvatili naš odnos, ne mogu da joj oproste sve što je uradila. Iako su svesni mojih grešaka, oni su uvek uz mene, ali zameraju mi svaki kontakt s njom - dodao je Osmakčić.

- Svestan sam svojih postupaka, ne bežim od odgovornosti ni u jednom trenutku, ali mislim da je Viktorija sebe degradirala nakon mog izlaska iz Zadruge. Ona je tada bila jedan od favorita, ali njen odnos sa mojim najboljim drugom Zolom, kao i sa Borom Santanom doprineo je tome da je narod osudi i da se loše plasira- mišljanja je Marko koji je iskritikovao Mitrovićevu:

- Nije smela to da dozvoli, hvala Zoli i Bori što su me oprali i pokazali šta ona radi. Viki je u stanju da uradi najgore stvari samo da ne bi bila žrtva - zaključio je Marko.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šta znači biti pametan Srbin? U savremenom društvu živimo kao bića bez svesti! (VIDEO)
Live TV

Šta znači biti pametan Srbin? U savremenom društvu živimo kao bića bez svesti! (VIDEO)

Kažu da je uporna manipulacija putem javnih glasila dovela do toga da se vrši ogroman uticaj na mozgove. Ako bismo se vratili u prošlost, setili bismo se Milana Grola koji je napisao da nikada nije želeo da bude ni veliki ni mali Srbin, već pamentan Srbin. Šta znači biti pametan Srbin u 21. veku? Na ovu temu u emisiji "Stav" govrili su istoričar Bojan Dimitrijević i Slavoljub Kačarević.

01.10.2024

13:39

Šiptari pretukli srpsku porodicu u Gračanici! Policija "ne zna ništa", a Kurti samo trlja ruke! (VIDEO)
Live TV

Šiptari pretukli srpsku porodicu u Gračanici! Policija "ne zna ništa", a Kurti samo trlja ruke! (VIDEO)

Na jučerašnji dan 1998. godine iz zasede su ubijena petorica srpskh vojnika, dok su dvojica teško ranjena. Odgovorni za ovo su pripadnici OVK kojima se još uvek sudi u Hagu. U Gračanici se dogodio još jedan napad na srpsku porodicu. Da li će pravda ikada biti zadovoljena? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Lazar Stević, dopisnik Informera sa KiM, državni sekretar Nikola Vukelić i Demo Beriša, predstavnik Matice Albanaca u Srbiji.

01.10.2024

10:01

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Godišnjica smrti slikara Ratka Lalića obeležena  otvaranjem izložbe  “Sećanje - zapisi iz prirode” u galeriji Sanjaj
Kultura

Godišnjica smrti slikara Ratka Lalića obeležena otvaranjem izložbe “Sećanje - zapisi iz prirode” u galeriji Sanjaj

Izložba dela akademskog slikara Ratka Lalića pod nazivom "Sećanje - Zapisi iz prirode" otvorena je u galeriji "Sanjaj" na inicijativu vlasnice galerije Sanje Janković, a autor izložbe je umetnikov sin Vladimir Lalić. Na izložbi povodom godišnjice smrti slavnog slikara je izloženo 15 radova, a većina su po prvi put predstavljeni javnosti. Izložba će biti otvorena do 10. novembra.

01.10.2024

11:52

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija