• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

20.07.2022

22:49

MAJA TRUDNA: RODIĆU PECI SINA! Starleta čeka dete sa mužem svoje bivše najbolje drugarice - sele se u Beograd na vodi!

printscreen

Rijaliti

MAJA TRUDNA: RODIĆU PECI SINA! Starleta čeka dete sa mužem svoje bivše najbolje drugarice - sele se u Beograd na vodi!

Podeli vest

Maja Marinković je trudna!

Starleta čeka dete sa biznismenom Pecom Raspopovićem, suprugom bivše najbolje drugarice Aleksandre Subotić. Rijaliti zvezdu juče je na aerodromu u Tivtu dočekao dečko, a potom su se zajedno uputili u njegovu kuću u Utjehi.

Maja kaže da ona i njen partner priželjkuju da dobiju sina.

Foto: printscreen Twitter

Peca, Aleksandra i Maja

- Mislim da sam zatrudnela jer Peca i ja nismo pazili... Danima imam mučnine, kasni mi... Oboje bismo voleli da dobijemo sina! Uostalom, Peca pravi samo mušku decu i mislim da ni ovog puta nije "omanuo" - priča Maja za Informer i dodaje da je odlepila za biznismenom:

- Srećna sam i ispunjena sa Pecom! Ovo što imam sa njim za mene je nešto novo, drugačije i bolje od svega što sam imala ranije. Peca mi se mnogo sviđa, dopada mi se njegova energija, ma sve volim kod njega!

 

Izabrao ime za sina

Maja je sigurna da se njoj ne može desiti ista sudbina kao njenoj bivšoj drugarici Aleksandri Subotić.

- Ne plašim se da će me Peca prevariti, sigurna sam u našu ljubav. Kako mene neko može da prevari kad ovako izgledam?! Žao mi je Aleksandre što je sve ovako ispalo... Ma nisam ja njima ništa pokvarila. Kako mogu da pokvarim nešto što je već bilo pokvareno?! Ne mislim da je u redu jer smo bile bliske, ali Peca i ja nismo mogli protiv svojih emocija...

Foto: printscreen

Maja Marinković trudna sa Pecom Raspopovićem

Peca kaže za Informer da je već smislio ime za sina!

- Voleo bih da mi Maja rodi sina! Daćemo mu ime Karađorđe, pošto me taj čovek stalno pominje - priča biznismen aludirajući na svog bivšeg tasta Karađorđa Subotića.

(Ne)prijatelji

Zaljubljeni par planira da se skući u Beogradu.

- Odlučio sam da se preselim iz Novog Sada. Maja i ja živećemo u Beogradu na vodi. Kupiću dupleks za nas i naše dete - kaže biznismen i javno poručuje bivšoj partnerki Aleksandri da i ona nađe što pre dečka:

- Želim Aleksandri svu sreću, neka i ona nađe nekog ko će je voleti kao ja Maju i neka nas pusti da uživamo. Nemam kontakt sa njom... Mogla je da bude sa mnom u prijateljskim odnosima, ali sama je kriva što ne pričamo. Rekao sam joj da će dobiti stan i da ću novčano obezbediti decu i to je to od mene!

Maja: U Beograd sam se vratila zbog frizera

Maja objašnjava zašto je iz Crne Gore došla u Beograd na samo dva dana.

- Bila sam u Beogradu kako bih posetila kozmetičara, manikira, pedikira, frizera... Sve to sam ranije zakazala, pa sam morala da dođem. Vratila sam se kod Pece jer mi je mnogo nedostajao. U Crnoj Gori bićemo još nekoliko dana, pa idemo dalje - kaže Marinkovićeva.

Aleksandra počinje da "radi"

Aleksandra je obavestila pratioce na Instagramu da počinje da "radi".

"Počinjem da radim reklame. Tuga ili ne, od nečega mora da se živi. Ko ima privatan broj, nek mi piše privatno. Molim vas, naznačite da kontaktirate sa mnom zbog reklama, jer imam veliki broj poruka koje mi stižu", napisala je ona na Instagramu.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija