• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

20.07.2022

19:31

DENIZ DEJM HITNO HOSPITALIZOVANA?! Bivša zadrugarka u teškom stanju?!

V.J/insider

Rijaliti

DENIZ DEJM HITNO HOSPITALIZOVANA?! Bivša zadrugarka u teškom stanju?!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Deniz Dejm nedavno je završila u hitnoj zbog pada imuniteta, a starleta je sada navodno ponovo završila kod lekara i morala je da ostane u bolnici, a kako se navodni nalazi se u teškom stanju

Kako je rekao izvor za "Pink.rs", Deniz navodno već tri dana leži na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Deniz Dejm završila u bolnici

- Deniz je jako loše ovih dana, već tri dana leži na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Znate i sami kakav buran život vodi, iako želi da pobegne od silnih poroka, ona jednostavno voli lud i brz život, voli malo više da se zablavlja, videli ste i u “Zadruzi” kakva je bila. Ne drži je mesto, ima taj ludački duh - priča izvor, pa nastavlja:

- Bila je dobro ovih dana, imala je nedavno pad imuniteta kada je završila na infuziji, ali to ništa nije bilo strašno. Međutim, pre tri dana joj je se tako slošilo, lekari su joj rekli da hitno mora da ostane u bolnici kako se stvari ne bi dodatno zakomplikovale, jer je već u katastrofalnom stanju. Prima transfuziju, na teškim je antibioticima… Šta se tu tačno dešava, ja ne znam, jer nije htela da mi kaže, ne voli ona toliko da priča o svom privatnom životu, ali da nije dobro - nije. Vreme će pokazati, ja se kao drugarica nadam da će sve ubrzo biti u redu - zaključuje izvor za Pink.rs.

Podsetimo, Deniz Dejm nedavno je zabrinula pratioce na društvenim mrežama kada je objavila snimak na kom se vidi da je završila u bolnici, a tada je ekskluzivno za Informer.rs otkrila šta se tačno desilo:

- U hitnoj sam bila zbog psihosomatskih oboljenja, lošeg imuniteta i loše krvne slike. Došla sam iz Slovenije gde sam rešavala neke ozbiljne probleme i pozlilo mi je. Hvala bogu bio je moj novi emotivni partner kod mene i odveo me na hitnu. Ne osećam se idealno, ali se svejedno bavim oko šoubiz obaveza koje imam u sledećem mesecu - rekla nam je tada Deniz.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17