• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. Matić

21.07.2022

12:12

EKSKLUZIVNA FOTKA PECE I TAKIJA! Majin otac se slikao sa budućim zetom!

printscreen

Rijaliti

EKSKLUZIVNA FOTKA PECE I TAKIJA! Majin otac se slikao sa budućim zetom!

Podeli vest

Kada je rekao da podržava vezu svoje ćerke Maje, sa biznismenom Petrom Pecom Raspopovićem koji je bio u vezi s njenom najboljom drugaricom Aleksnadrom Subotić, Radomir Taki Marinković je mislio ozbiljno, a sada je to i dokazao zajedničkom fotografijom

Informer.rs došao je u posed fotografije na kojoj su Taki i Peca, a njih dvojica zagrljeni su kao pravi tast i zet.

Foto: informer.rs

Tast i zet se druže... Taki i Peca

Taki je najpre bio u šoku kada je saznao za vezu Maje i Pece, a nakon toga ih je podržao:

- Da im je loše ne bi bili zajedno. Znate šta, ja sam poslednjih godina gledao svoju ćerku kako plače, kako je ucveljena kako je tužna, kako lupa glavom kroz zid i sve smo preživeli, i ja sam propatio uz nju. Eto, desilo se, ljubav je tu jača od svega, važno je da je moja ćerka srećna, a onda sam i ja - rekao je Taki, a onda otkrio u kakvim je odnosima sa zetom Pecom.

- Ja sam sa tim gospodinom u najboljem mogućem odnosu. Družili smo se i ja sam odlazio kod njih kući i sa Aleksandom sam u najboljem odnosu, e sad ljubav se desila - rekao je Marinković i dodao:

Foto: printscreen

Uživaju uljubavi... Maja i Peca

- Kada sam saznao za njenu vezu bio sam u šoku. Mislio sam da je fotomontaža snimak koji je izašao.

Na pitanje da li je ponosan na ćerku Taki kaže:

- Da! Uvek ću da stanem iza svog deteta. Ona jedino mene ima na ovom svetu i ja sam tu za nju- govorio je proteklih dana Taki. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija