• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

24.07.2022

11:00

ŠEĆER SA SLIKE JE DANAS NAJOMRAŽENIJA RIJALITI ZVEZDA! "Prostitutko", "Blamu za ženski rod"... Samo su neki "nadimci" iz Zadruge 5

printscreen

Rijaliti

ŠEĆER SA SLIKE JE DANAS NAJOMRAŽENIJA RIJALITI ZVEZDA! "Prostitutko", "Blamu za ženski rod"... Samo su neki "nadimci" iz Zadruge 5

Podeli vest

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić, objavio je Dalilinu fotografiju iz detinjstva

Huso Mujić otac drugoplasirane Dalile Dragojević objavio je fotogradiju ćerke kada je imala svega četiri godine.

Njegova objava oduševila je pratioce, ona je uz fotografiju utitao fanove da li prepoznaju Dalilu.

- Ko je ovo? - upitao je Huso na Instagramu

 

 

Dragojevićka je bila vidno razočarana jer je zbog cekokupne sitacije niko nije sačekao u studiju na finalu, pa se brinula kako će njen otac reagovatri zbog svega, a ova fotografija dokaz da se ljubav prema detetu nije ugasila i da nije istina da je se odrekao. 

Foto: printscreen

Dalila Dragojević i pored brojnih skandala svi gledaoci smatraju za jednu od najlepših učesnica "Zadruge 5".

Ona je osvojila drugo mesto u ovom rijalitiju, a njeno učešće ostaće upomćeno po tome što je prevarila supruga Dejana Dragojević sa Filipom Carem. Dalila je nakon svega što je doživela raskinula i vezu sa Filipom, pa se uputila u Šepak kod oca sa rijaliti prijateljicom Marijanom Zonjić. Njihovom sustret podelila je sa fanovima na Instagramu i raznežila pratioce. 

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DALILA SE UDAJE!? Dobila ponudu koja se ne odbija!
Rijaliti

DALILA SE UDAJE!? Dobila ponudu koja se ne odbija!

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević sinoć je bila u provodu na nastupu svoje prijateljice Marijane Zonjić i bivšeg cimera iz "Zadruge" Petra Vasića, u jednom momentu je dobila simpatičnu ponudu za brak od jednog momka koji je bio na nastupu njene drugarice, što je odmah okačila na Instagram profil

24.07.2022

09:13

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija