• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I. - A. S.

29.07.2022

07:20

MILJANA U "ZADRUZI 6" SA SVIM SVOJIM MUŠKARCIMA! Kulićeva potpisala ugovor, a ulaze i Bebica, Zola i Ivan Marinković!

printscreen

Rijaliti

MILJANA U "ZADRUZI 6" SA SVIM SVOJIM MUŠKARCIMA! Kulićeva potpisala ugovor, a ulaze i Bebica, Zola i Ivan Marinković!

Podeli vest

Miljana Kulić ulazi u "Zadrugu 6" sa Nenadom Macanovićem Bebicom, Lazarom Čolićem Zolom i Ivanom Marinkovićem, ekskluzivno saznaje Informer

Problematična Nišlijka i preduzimač iz Beograda već su potpisali ugovor s produkcijom rijalitija, a ovih dana to treba da učini i Miljanin bivši dečko Zola. Sa čelnicima Pinka pregovara i Ivan, otac njenog četvorogodišnjeg sina Željka.

Foto: printscreen

S Miljnom i bivši i sadašnji

Kreće rijaliti

- Od septembra nas čeka pravi šou u "Zadruzi"! Miljana ulazi u rijaliti sa Bebicom, majkom Marijom i sinom Željkom. Zanimljivo je da će živeti u istoj kući sa Zolom, s kojim je provela tri i po godine. Ona će se pred kamerama konačno suočiti i s Marinkovićem, koji ne želi da čuje za njihovog sina. Poznajući Miljanin temperament, leteće perje svakog dana - kaže izvor blizak produkciji.

Miljanu zanima kako će se Ivan ponašati kada svakog dana bude viđao sina, za kog ne želi da čuje, kaže izvor

Foto: Zadruga Pink.rs

Kulićeva spaja Ivana sa sinom....

Prema njegovim rečima, Kulićeva s nestrpljenjem čeka susret s Ivanom Marinkovićem, inače bivšim mužem Goce Tržan:
- Ona je sa Ivanom zatrudnela u "Parovima", a trudnoću je iznela u prvoj sezoni "Zadruge". Porodila se u Nišu, a Marinković je samo tada svratio da vidi dete, da bi potom pričao kako mora da proveri da li je on Željkov otac i tražio da se uradi DNK analiza! Njih dvoje su od tada u svađi. Miljanu zanima da sve to istera na čistac, ali i da vidi kako će se Ivan ponašati kada svakog dana bude viđao sina!

Bebica i ja ćemo živeti u "Beloj kući", a Marija i Željko u posebnom apartmanu, otkriva Miljana Kulić

Miljana Kulić potvrdila je za Informer da će se od septembra useliti na luksuzno imanje u Šimanovcima s porodicom.

Foto: printscreen

Ulazi s majkom, sinom i dečkom... Miljana i Marija Kulić


- Pre nekoliko dana sam potpisala ugovor za "Zadrugu 6" i unapred uzela novac. I to ne samo ja, već i Nenad, moja mama, a s nama će biti i Željko. Bebica i ja ćemo živeti u "Beloj kući", a Marija i on u posebnom apartmanu. S njima će biti i moj ujak, koji će Željka voditi u vrtić, Zoološki vrt, na Kalemegdan... Želim da ima normalan život - kaže Miljana, koja na pitanje da li je brine to što će njeni bivši momci živeti s njom, odgovara:
- Ne znam ništa o tome i ne zanima me!

Miljana: U "Zadrugu 6"
ulazim sa 75 kilograma

Miljana Kulić je prošle nedelje bila na operaciji smanjenja želuca u Istanbulu i već je smršala! Rijaliti zvezda je, prema pisanju medija, u jednom trenutku imala čak 141 kilogram, pa je rešila da dovede liniju u red.
- Posle operacije sam za samo sedam dana izgubila 13 kila. Kad počne "Zadruga 6", imaću 75 kilograma i izgledaću mnogo bolje - kaže Kulićeva.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija