• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.07.2022

21:14

SANDRA REŠIĆ JAVNO TRAŽILA JANJUŠU NAJSKUPLJE POKLONE: Obećao si da ćeš mi biti sponzor!

insajder

Rijaliti

SANDRA REŠIĆ JAVNO TRAŽILA JANJUŠU NAJSKUPLJE POKLONE: Obećao si da ćeš mi biti sponzor!

Podeli vest

Nekadašnja zadrugarka Sandra Rešić objavila je listu želja koje Marko Janjušević Janjuš treba da joj ispuni, s obyirom da joj je pre 182 dana obećao da će joj biti sponzor

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš je proteklih dana je objavljivao Instagram priče u kojima se šalio na račun Sandre Rešić zbog raskida sa Anđelom Rankovićem.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marko Janjušević Janjuš

- Danas je tačno deset 10 od kad su raskinuli Sandra Rešić i Anđelo. Najgori period mog života, i dalje ne mogu da se oporavim - napisao je Janjuš i stavio dva emotikona koji plaču, pa se onda dotakao i veze Tare Simov i Ša:

- Da je malo sreće bilo na njihovoj strani, danas bi Tara i Ša slavili 2 godine. Šta ti je život... Pih - dodao je bivši košarkaš.

Foto: Informer

Tekst potpisa

Sandra Rešić odlučila je da odgovori na njegove šale, pa je mu je poručila da mu je bolje da pripremi novčanik:

- Danas je tačno 182 dana od kad je Janjuš obećao da postaje moj sponzor. Dakle: Biftek (srednje pečen), sok, sladoled. Haljina (po tvom ukusu), cipele najskuplje, dijamant (prsten, može belo zlato) dovoljno veliki da me vuče ulevo. Za danas toliko. Voli te Sandra - napisala je pevačica.

Foto: printscreen

Pevačica je, zatim, objavila i Janjušev odgovor, koji je dobila privatno.

- Hahahaha, volim te, mnogo! - napisao je Janjuš u porukama.

Foto: printscreen

Rešićeva je pronašla i klip iz "Zadruge 5", gde se njih dvoje dogovaraju da će joj on biti sponzor, a ona njemu devojka, pa je objavila i njega.

Foto: printscreen

A na kraju mu je i poručila:

- Ovo ti je za sve one tugaljive storije oko mog raskida, pa ti nastavi. Volim te - završila je pevačica.

Foto: printscreen

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija