• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D.S.

30.07.2022

12:46

LEŽI U ŠOK SOBI, IMA 15 KOPČI NA GLAVI Sandra Čaprić zadobila prelome nekoliko kostiju, čeka je operacija!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

LEŽI U ŠOK SOBI, IMA 15 KOPČI NA GLAVI Sandra Čaprić zadobila prelome nekoliko kostiju, čeka je operacija!

Podeli vest

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Čaprić je i dalje u bolnici zbog povreda koje je dobila u jučerašnjoj nezgodi kada je pala sa kvada, a njen oporavak će po svemu sudeći još dugo da traje.

Sandra Čaprić zadobila je teške povrede nakon što je pala sa kvada, a nakon što je bivša zadrugarka prebačena u bolnicu o njenom zdravstvenom stanju se malo zna.

Kako Alo! saznaje od osobe bliskoj Čaprićevoj, pevačica je i dalje u bolnici:

Foto: Pink.rs

Sandra Čaprić

-Sandra je još uvek u šok sobi, slomila je ključnu kost, butnu kost, a jutros su joj namestili kuk. Glavu su joj dva puta ušivali, trenutno ima 15 kopči - rekao je jezive povrede naš sagovornik i otkrio da Čaprićevu najgore tek čeka.

- U ponedeljak će biti operacija butne kosti, tada ćemo znati više - rekao je izvor.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija