• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kcnis.rs/Informer/D. I.

01.08.2022

15:26

OGLASILI SE IZ KLINIČKOG CENTRA NIŠ! Otkriveno stanje Miljane Kulić, evo da li je i dalje u ŽIVOTNOJ OPASNOSTI!

printscreen

Rijaliti

OGLASILI SE IZ KLINIČKOG CENTRA NIŠ! Otkriveno stanje Miljane Kulić, evo da li je i dalje u ŽIVOTNOJ OPASNOSTI!

Podeli vest

Miljana Kulić u subotu je hitno operisana kada joj se stanje pogoršalo nakon što je pre 10 dana imala operaciju skraćivanja želuca, a sada su se oglasili iz Kliničkog Centra Niš odakle su izvestili o stanju rijaliti učenice

Iz Kliničkog centra saopštili su u kakvom je stanju Miljana, kako i šta joj se dogodilo:

Foto: Printscreen/Instagram

Miljanino stanje se stabilizovalo...

- Pacijentkinja Miljana Kulić primljena je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš u subotu 30.jula kao hitan slučaj zbog bolova u trbuhu. Sedam dana pre prijema pacijentkinja je operisana u turskoj bolnici kada je zbog gojaznosti urađena operacija takozvanog „skraćivanja želuca“. Nakon prijema u UKC Niš urađene su sve dijagnostičke procedure koje su ukazivale na neophodnost hitne hirurške intervencije. Istog dana 30.jula pacijentkinja je hitno operisana i tom prilikom je ustanovljeno krvarenje u trbuhu uzrokovano povredom slezine. Urađena je operacija uklanjanja slezine. Pacijentkinja se uspešno oporavlja u jedinici intenzivne nege klinike za anesteziju i reanimaciju- saopšteno je iz UKC Niš.

Podsetimo, Miljana je sa majkom Marijom Kulić i Nenad Macanović Bebicom, svojim dečkom, otišla u Tursku, a posle operacije bivša zadrugarka se oglasila na društvenoj mreži.

- Sve je proteklo u najboljem redu. Hvala Bogu, dobro je. Odlično je podnela, kaže doktor. Vrlo su ljubazni i profesionalni. Srećne smo obe. Ja sam pretrnula od straha kad su je odveli kako će da podnese. Tresla sam se, drhtala, od 12 do 13.30 sati. Malo joj je bilo muka prva dva sata i malo je bolelo, ali tako mora. To je prošlo, sada šeta u najveće i noga operisana je više ne boli, jer ceo dan joj pumpa neka mašina noge od prstiju do polovine butina protiv zgrušavanja krvi. Doktor je fenomenalan i šali se sa njom, na engleskom, pomalo. Hvala Bogu, za sada je sve super. Morala je operacija, jer znate njen karakter sto se tiče hrane - rekla je Marija za domaće medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OVO JE PRETHODILO MILJANINOM POGORŠANJU ZDRAVSTVENOG STANJA! Kulićevoj se bore za život, pre 10 dana bila na operaciji želuca i naglo joj pozlilo
Rijaliti

OVO JE PRETHODILO MILJANINOM POGORŠANJU ZDRAVSTVENOG STANJA! Kulićevoj se bore za život, pre 10 dana bila na operaciji želuca i naglo joj pozlilo

Miljana Kulić bila je na operaciji smanjenja želuca 20. jula u Turskoj nakon koje se osećala malaksalo, a pre nedelju dana naglo joj je pozlilo prilikom dolaska u Šimanovce kako bi gostovala na "Pink" televiziji. Od tada Kulićevoj se stanje pogoršavalo, da bi u petak bila hitno prebačena u Urgentni centar u Nišu gde joj je odstranjena slezina

01.08.2022

13:11

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija