• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.08.2022

11:50

TAKI MARINKOVIĆ PROGOVORIO O VIKI MITROVIĆ: Ne bih ja bio sa njom ! Zgrada nije moja, ja ne živim tu!

printscreen

Rijaliti

TAKI MARINKOVIĆ PROGOVORIO O VIKI MITROVIĆ: Ne bih ja bio sa njom ! Zgrada nije moja, ja ne živim tu!

Podeli vest

Otac starlete Maje Marinković, Taki Marinković, uhvaćen je sa bivšom zadrugarkom Viktorijom Viki Mitrović. On se tim povodom oglasio za Informer.rs i objasnio u kakvom je odnosu sa njom

Vest o navodnoj ljubavnoj aferi između Takija Marinkovića i Viki Mitrović šokirala je sve fanove rijalitija "Zadruga".

Foto: printscreen

Viki Mitrović i Taki Marinković

Dok Viki nije želela da komentariše naslove koji je povezuju sa ocem starlete Maje Marinković, Taki je, za Informer.rs, prokomentarisao navode o njihovom intimnom druženju u njegovom stanu.

- Nisam ni u kakvoj vezi sa Viki, nemam veze sa njom. Ja je ni ne poznajem. Sreli smo se dva puta, jednom u gradu, a drugi put u naselju. Oboje živimo u Kumodražu, ona stanuje sa jednom mojom drugaricom na oko sto metara od mene, pa smo se sreli, pozdravili i popričali. Zgrada ispred koje su nas "uhvatili" uopšte nije moja, ja ne živim tu, tako da je laž to što su rekli da je izašla iz mog stana i zgrade. Viki ima dete, ne bih bio sa njom - rekao je Taki za Informer.rs.

Foto: printscreen instagram/takitadza

Taki Marinković

Viktorija i Taki su, kako mediji prenose, uhaćeni zajedno ispred Marinkovićeve zgrade, nakon što su zajeno izašli iz njegovog stana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija