• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

04.08.2022

22:46

HUSO MUJIĆ POTVRDIO ULAZAK U ZADRUGU 6?! Dalilin otac priznao: Ćerka i ja smo dobili ponudu!

printscreen

Rijaliti

HUSO MUJIĆ POTVRDIO ULAZAK U ZADRUGU 6?! Dalilin otac priznao: Ćerka i ja smo dobili ponudu!

Podeli vest

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić, otkrio je da je dobio ponudu da uđe u "Zadrugu 6" koja će se od septembra emitovati na Pink televiziji

Kako je Huso istakao, postoji mogućnost da postane deo šou programa u kojem je njegova naslednica prevarila bivšeg supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.

Foto: printscreen

Huso Mujić progovorio o ulasku u "Zadrugu 6"

- Ja svojoj ćerki ne mogu ništa. Ona će najverovantije ući u "Zadrugu 6". Da je mene slušala, ne bi ušla ni u petu sezonu. Ali ona ne sluša ništa. Šta ja mogu, ako ona potpiše ugovor? Nemam ja nikakva prava tu. Eto možda i ja uđem u rijaliti i mene su zvali - govori Huso, a onda otkriva šta misli o novom Dalilinom momku sa kojim provodi vreme u Budvi.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević i Huso Mujić

- Nije mi još saopštila da ima momku. Ja tu vezu ne podržavam. Želim da bude sama nakon rijalitija i da se oporavi - govori Mujić, a da li će zaista u septembru zajedno sa ćerkom ući u "Zadrugu 6", ostaje nam da vidimo...

Inače, Dalila je stavila tačku na vezu sa nekadašnjim ljubavnikom Filipom Carem i sada je u Crnoj Gori sa drugaricama i novim partnerom, kojeg još uvek krije od očiju javnosti.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Odrona dva. Ako Dudla udje u Zadrugu 6 bice negledljiva sezona.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija