• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

05.08.2022

22:11

MAJA I PECA SE POSVAĐALI NA KRV I NOŽ, OVO JE RAZLOG?! Starleta izgubila kontrolu, pa napravila neviđeni haos?!

printscreen

Rijaliti

MAJA I PECA SE POSVAĐALI NA KRV I NOŽ, OVO JE RAZLOG?! Starleta izgubila kontrolu, pa napravila neviđeni haos?!

Podeli vest

Prijatelj Pece Raspopovića, koji je prevario svoju izabranicu Aleksandru Subotić i uplovio u vezu sa njenom najboljom drugaricom Majom Marinković, otkrio je da se Raspopović i Maja poslednjih dana navodno u svađi jer ne žive zajedno

Kako se navodi, Marinkovićeva po svaku cenu želi da otpočne zajednički život s Pecom, ali on to navodno vešto izbegava. Starleti navodno smeta i to što njen dečko živi u Novom Sadu blizu bivše, dok je ona u Beogradu, pa povremeno, po dogovoru, odlazi kod njega.

Foto: Privatna arhiva

Maja Marinković i Peca Raspopović

- Peca je sad osetio na svojoj koži šta znači kad Maja poludi od besa, ljubomore i zna kako se svađa. Prisustvovao sam njihovom razgovoru nedavno i mogu da vam kažem da se sve treslo. Maja mu je očitala bukvicu samo tako. Moj drug ne želi da živi s njom, bar je zasad takva situacija, a ona insistira da budu non-stop zajedno. Smeta joj to što funkcionišu na dve lokacije. Raspopović je uglavnom u Novom Sadu i retko kad dolazi u Beograd, dok je Maja ovde, u prestonici, sa svojim tatom Radomirom Marinkovićem Takijem, koji ima zadatak da je drži na oku. Ja vama ne mogu da objasnim kako su sevale varnice. Maja je vikala na sav glas, a on je sklonio telefon od uha da mu ne probije bubnu opnu - priča sagovornik Kurira.

Prema njegovim rečima, Raspopoviću nije bilo pravo što je Maja vikala na njega:

- Sad je shvatio kako je bilo Marku Janjuševiću Janjušu u rijalitiju kad Maja izgubi kontrolu. Čini mi se da mu taj način ponašanja, kojim starleta želi da ga veže za sebe, ne odgovara. On je Aleksandru doveo u red, a kako će Marinkovićevu, to ne znam. Jako je nezgodna, ljuti se i traži da konstantno provode vreme zajedno. Peca ima mnogo obaveza, kako poslovnih, tako i privatnih, ali nema nameru da Maju prebacuje iz Beograda da živi s njim u Novom Sadu. Verujte mi da ni u ludilu ne bi to uradio. Video sam kako reaguje na njena insistiranja i od toga nema ništa. A da će biti još nesuglasica, biće ih, siguran sam. Tek će biti haosa, svađe i histerije jer Maja ima takvu narav, nezgodna je - zaključuje sagovornik.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!
Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!

Iza odluke o zauzimanju određenog regiona na teritoriji Belorusije ne stoji opozicija, već Zapad, ukazuju ruski eksperti, komentarišući upozorenje beloruskog predsednika da predstavnici beloruske opozicije, koji se nalaze u inostranstvu, žele da zauzmu jedan od regiona u zemlji, proglase novu vlast i da uvedu tamo snage NATO-a.

28.04.2024

17:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija