• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

06.08.2022

23:00

BOG NEKA SUDI, JA NEĆU... Majka Aleksandre Nikolić otkrila kako Dejan i njena ćerka STVARNO žive, pa progovorila po Dragojevićevoj porodici

printscreen

Rijaliti

BOG NEKA SUDI, JA NEĆU... Majka Aleksandre Nikolić otkrila kako Dejan i njena ćerka STVARNO žive, pa progovorila po Dragojevićevoj porodici

Podeli vest

Slovenka Nikolič, majka bivše zadrugarke i starlete Aleksandre Nikolić, bez dlake na jeziku prokomentarisala je odnos Dejana Dragojevića i njene ćerke, i otkrila kako joj se čini da je Aleksandra jako lepo prihvaćena od strane Dejanove porodice

Uprkos ne tako sjajnim prognozama drugih zadrugara tokom trajanja pete sezone "Zadruge", Aleksandra Nikolić i ovogodišnji pobednik Dejan Dragojević sačuvali su svoju ljubav, a u emotivnoj vezi uživaju kao nikada pre.

Njih dvoje se ne razdvajaju, svakodnevno se sa svojim vernim pratiocima druže na popularnim socijalnim platformama gde snimaju svoju svakodnevicu, a kako zaista funkcionišu van rijalitija za Pink.rs ispričala je Slovenka Nikolić, Aleksandrina majka.

Foto: Printscreen

Slovenka Nikolić, majka Aleksandre Nikolić

- Moja Aleks i Dejan su super, baš odlično funkcionišu. Ne bih vas lagala, stvarno - mnogo se slažu, fino, lepo, dobro... Nema tu negativne energije - priča Slovenka, koja je oduševljena novim zetom Dejanom.

- Upoznala sam ga, bio je ovde kod nas. Super je dete, kad ustane - raspoložen, nasmejan! Ja sam oduševljena Dekijem, pravo da vam kažem. Vrlo pametno dete, volela bih da ostanu zajedno. Hvala Bogu, slažu se dobro. Dogovaraju se, ja im se ni u šta ne mešam, nisam taj tip.

Na pitanje da li je zadovoljna kako je njena ćerka prihvaćena u Veterniku, Dejanovom rodnom mestu, Slovenka kaže:

Foto: Youtube printscreeen

Slovenka Nikolić, majka Aleksandre Nikolić

- Mislim da su je Dragojevići baš lepo prihvatili, pogotovo baka, baka je mnogo voli. Moja Aleks je oduševljena kada ode u Veternik tamo, kod njih, bude joj jako lepo - prave roštilj, imaju mace tamo, bude im zanimljivo... Baka, Bilja, svi su tamo prema njoj okej - priča Aleksandrina majka, i otkriva da li je strahovala da je Dejanovi neće prihvatiti, poučena iskustvom Dalile, njegove supruge.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić

- Da vam kažem nešto, ko drugom jamu kopa, sam će u nju upasti. Ja znam to iz iskustva, nikada nikome nisam poželela loše, ni najvećem neprijatelju. Bog nek mu presudi, ja nikome. Ljudi su ljubomorni na njih dvoje, na Aleks i Dejana, ali oni su stvarno kao jedno, verujte mi.

Dejan i Aleksandra uskoro odlaze na prvo zajedničko letovanje, a na pitanje da li bi volela da po povratku čuje vesti da joj je ćerka u blagoslovenom stanju, Slovenka je odgovorila:

Foto: Informer

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić

- Neka rade šta hoće. Ja živim za taj dan, da dobijem unuče od Aleksandre. Ja nju volim bolesno, bolesno sam vezana za nju - rekla je Slovenka za Pink.rs.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija