• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

07.08.2022

20:59

ANA KORAĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK Starleta blista od sreće, njen osmeh govori sve!

printscreen

Rijaliti

ANA KORAĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK Starleta blista od sreće, njen osmeh govori sve!

Podeli vest

Vest da je starleta Ana Korać iznenadila je, ali i obradovala sve njene fanove, a buduća mama ne krije koliko se raduje zbog prinove.

Kako je Informer prvi pisao, starleta Ana Korać je već neko vreme trudna, što je starleta i priznala na društvenoj mreži Instagram. 

Pol bebe se i dalje ne zna, ali je Ana otkrila da priželjkuje devojčicu.

Danas je Koraćeva objavila video u kojem nosi top majicu i mazi stomak, a njen osmeh govori više od hiljadu reči!

Podsećamo, otac bebe je još uvek nepoznat javnosti jer, prema Aninim rečima, ne želi da se eksponira u medijima, ali starleta neće još dugo moći da krije svog bogatog izabranika sa kojim planira i venčanje.

Foto: printscreen

Ana Korać, starleta

- Nikada se nisam kitila tuđim perjem, pa nemam nameru ni sad. Moj partner sa kojim imam ozbiljne životne planove mi je poklonio auto, čini me srećnom, lepom, zaljubljenom ženom. Svakoj bi devojci poželela da ima muškarca kao ja. Zašto niko ne komentariše koliko sam srećna ispunjena, voljena žena, nego odmah gledaju materijalne stvari? Znate zašto? Zato što ih samo zanima ko mi je to kupio. Videćete kada se budemo venčali - poručila je Koraćeva pre par dana za "Kurir".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija